Кубрат Пулев: Аз ще прекратя кариерата на Кличко



Кубрат Пулев демонстрира голямо самочувствие и отправи сериозна закана по време на срещата си с медиите, посветена на предстоящия му двубой с Дерек Чисора.

През последните седмици двамата боксьори си отправиха доста хапливи коментари и заяждания, а сега Кобрата призна, че мисли и за бъдещето след мача с Чисора. Българинът разкри голямата си цел, която е да стане световен шампион и да сложи край на кариерата на Владимир Кличко!

"Срещу него (Чисора) имам шанс да покажа, че заслужавам още един шанс за световна титла", заяви Пулев, цитиран от Гонг.

Всъщност, двубоят с англичанина освен за европейската титла, е част и от елиминации, които да доведат до мач за титлата на IBF, чийто носител в момента е Антъни Джошуа.

Пулев обаче не мисли за Джошуа, а за реванш срещу Кличко.

"Ако победя Чисора, а аз ще го направя, си пожелавам нищо друго освен реванш с Владимир Кличко."

Кобрата загуби от украинеца в края на 2014 след нокаут, но смята, че вече има необходимият опит да победи Кличко.

"Виждам го (Кличко) в повторния мач с Тайсън Фюри като аутсайдер, но ще стискам палци на Владимир. Не Фюри трябва да прекрати кариерата на Кличко - това ще направя аз! Готов съм затова, дори ако градът домакин на такъв мач се казва Киев!"

В същото време треньорът на Кубрат Ули Вегнер отговори на коментарите на наставника на Дерек Чисора, че Пулев притежава само три удара в своя арсенал.

"Ако Кубрат пуска основните удари толкова перфектно колкото на тренировка, то аз съм убеден в категоричната победа на 7 май!"

Самият Пулев пък демонстрира, че провокациите на англичанина не могат да му повлияят по никакъв начин. "Чисора не може да ме извади извън релси и това ще го направи нервен."


Четете още:

🔴 Нашенци надиплиха дебели пачки от гъби, по-ценни от злато

🔴 Хороскоп за днес-Скорпион-Днес по-добре не предприемайте нищо важно, Дева-Днешният ден е изключително благоприятен за ...

🔴 Студената вода за столичани става 1,82 лв. за кубик





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе