Лили Иванова с концерт в Панчарево



Лили Иванова ще зарадва почитателите си с концерт на открито. На 15 юни тя ще пее в ресторант „Лебед“ в Панчарево, за който се очаква да бъде своеобразен летен театър на брега на езерото през топлия сезон.

Малката нощна музика ще се случи 10 години след паметния лайв на примата в Лебеда. „Когато веднъж си се докоснал до магията на таланта и духа на великата личност Лили Иванова, за душата ти е потребно да си причини отново и отново това вълшебство. Чест за „Лебед“ ще е да бъде нейна сцена за втори път, с декор - неповторима природа под звездно небе.“ , сподели Цветелина Павлова от ресторант “Лебед”.

Лили Иванова ще излезе на сцената Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов – Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев – ударни, Орлин Цветанова – цигулка, както и най-новото попълнение в екипа – трио ЛаТиДа.

“Идеята за концерт на открито в толкова голяма близост до София и сред толкова красива природа е прекрасна. Приемам поканaта като предизвикателство да направим за първи път такъв концерт.”, сподели Лили Иванова. Билетите за концерта се продават на цени от 55 до 120 лева.


Четете още:

🔴 Плакат на старозагорец краси световен музей

🔴 Ути готви курбан за Гергьовден край манастир

🔴 Дневникът на Боян Петров: Върхът е връх, когато стъпиш на върха





Източник: Монитор





Коментари

горе