Заринаха Лили Иванова с подаръци за рождения ден! Ето какво получи!



Лили Иванова получи скъпарски подаръци за рождения си ден, почитателите й се изпотрепаха да я зарадват

Примата Лили Иванова само преди дни чества рожден ден. Официално за пред хората тя става на 77 години. Въпреки, че според други тя е чествала юбилей. Звездата на българската естрада е чукнала 80. Подменили й ЕГН-то по времето на соца, заради участие в конкурс, предава razkritia.com.

Подмладена или не Лили Иванова си е ненадмината звезда. Тя спретна няколко тържества по случай своето рождение.

Най-напред събрала всичките си колеги в прочут столичен ресторант. Във ВИП залата гостите на примата били почерпени достойно. После Лили Иванова уважила роднините си. На следващия ден тя събрала сестра си Магда, двете си племеници и техните семейства да отбележат празника.

Черешката на тортата била когато Лили привършила с роднинските си ангажименти и поканила няколко мастити бизнесмена, които я спонсорират и подкрепят от години. Точно на това събиране богатите господа дарили на звездата най-луксозните подаръци достойни за ценителката на хубавото като нея.

Богаташът Димитър Тодоранов й подарил бижу с диаманти, научаваме от retro.bg. Никой обаче все още не го е видял защото Лили веднага го скрила в сейфа си. Според близките й тя си пада по диаманти, но не обича да се кичи с тях. Но по всичко личи, че е изключително впечатлена от прескъпото диамантено украшение, разкриват нейни подчинени.

Друг богат бизнесмен, на който не се споменава името й подарил уникален смартфон и лаптоп. И двете произведения на модерната техника са произведени по специална поръчка за Лили. 24-каратовото златно покритие на смартфона се изчислява на 8800 евро, а в допълнение това произведение на изкуството е инкрустирано с логото на устройството посредством миниатюрни диаманти.

Лаптопът също бил поръчкова изработка. Певицата вече го използвала да чати. Лили Иванова била възхитена от подаръците и щастлива, че приятелите й я ценят толкова.


Четете още:

🔴 Очакват ни три дни дъжд и гръмотевични бури!

🔴 "Ставайте робове, аз не щем ярем!"

🔴 Роженски манастир "Свето Рождество Богородично"





Източник: bradva





Коментари

горе