Дневен хороскоп за събота-ВОДОЛЕЙ Успех, РИБИ Сполучлив ден, ВЕЗНИ Пълен успех ...



Събота ще ви даде добра възможност да си починете. Не се ангажирайте с делова дейност, ако имате възможност да я избегнете.

Обърнете внимание на социални дела, които носят покой на душата ви! Добрата енергия е с вас.

Дневен хороскоп за ОВЕН

Сполучливи действия

            Събота е благоприятна за контакти с приятели и хора от деловите среди. Чрез осъществяването им ще се разкрие шанс за материална стабилизация и бъдещ напредък. В едни случаи става въпрос за ново надеждно партньорство. Други ще разширят обсега на професионалната си изява.          

Дневен хороскоп за ТЕЛЕЦ 

Успешна реализация

            За голяма част от Телците съботата ще премине интензивно. За едни от зодията се очертава пътуване, а други ще насочат вниманието си към контакти в обществените среди. Ще проведете полезни разговори по въпроси от финансово естество. Възникват добри условия за печалби.

Дневен хороскоп за БЛИЗНАЦИ

Реализация и печалби

            Значителен шанс за парични печалби е валиден за мнозина от представителите на Близнаци през този ден. Част от вас се сблъскат с пречки при разрешаването на някакъв проблем и не е чудно, ако се окаже непреодолим. Не прибързвайте! Човек от обкръжението е в състояние да ви помогне.    

Дневен хороскоп за РАК 

Пълна сполука в делата

            Този ден е много добър за реализация на лични планове, за любовни контакти и за работа по домашни задачи. Твърде успешно ще преминат срещите с приятели, а за някои и тези от делови тип. Известни трудности възникват за пряката практическа дейност. Не изпускайте нервите си!

Дневен хороскоп за ЛЪВ 

Много добри възможности

            Съботата е изключително благоприятна за делова активност. Днес голяма част от Лъвовете ще се насочат към контакти с хора от средите на бизнеса. Последните ще преминат в условията на разбирателство, разкривайки множество допълнителни аспекти за съвместна дейност и печалби.      

Дневен хороскоп за ДЕВА 

Денят ще е напрегнат

       Напрежението през този ден не е малко за Девите. Някои ще предприемат кратко пътуване за да се разсеят, но за съжаление и това едва ли ще възстанови баланса им. При мнозина причината за състоянието е от делови тип и се свързва с партньорството. Тук ситуацията е силно изострена.

Дневен хороскоп за ВЕЗНИ 

Пълен успех

            Този ден ще ви донесе безспорен успех при осъществяване на целите, а доста от Везните ще реализират и чудесни печалби. Много са сферите, за които може твърдо да се каже, че  ще ви радват със сигурна сполуката. Тук се включват бизнеса, преговорите и намеренията в личен план.

Дневен хороскоп за СКОРПИОН

Ден с двойно влияние

            Двойственото съдбовно влияние е характерно  през този ден за преобладаващия процент от Скорпионите. За част от вас съботата е чудесна и изпълнена с разнообразни възможности за печалби. При други обаче определено възниква напрежение, затруднения и ярка нервност.     

Дневен хороскоп за СТРЕЛЕЦ 

Много напрежение

         Засилената нервност и постоянните промени в настроението се оказват почти непреодолима преграда за стабилни действия при  Стрелците. По тази причина се провалят и плановете ви, което води до допълнително утежняване на ситуацията. На този етап ще е най-полезно да овладеете нервността си.           

Дневен хороскоп за КОЗИРОГ

Стабилизацията ви нараства

            Шансът за материална сполука и за напредък в деловата сфера не отминават  Козирозите днес. Шансът ви за печалби е засилен, но едновременно с това не може да се пренебрегне и факта, че мнозина ще проведат важни контакти в средите на бизнеса, които ще са в основа за бъдещи постижения.    

Дневен хороскоп за ВОДОЛЕЙ 

Успех

Денят е много добър за материални постижения, пътувания, реализация на лични цели или за желани контакти в деловите среди. Последното е валидно и за наемане на работа в деловите среди, тъй че ако имате такава необходимост не пропускайте възможността да я реализирате.  

Дневен хороскоп за РИБИ 

Сполучлив ден

            Финансови и материални дела ще ангажират вниманието на преобладаващата част от Рибите през съботния ден. Успехът ви в това отношение е гарантиран предварително. В сферата на партньорския бизнес възникват нови моменти. Очертават се разговори с някого за съвместна дейност.


Четете още:

🔴 Учените ни ОПУЛИХА: Яжте МАЗНО, за да НЕ ДЕБЕЛЕЕТЕ!

🔴 Гледки с люляци от село Заселе, Вазова екопътека

🔴 ЛИЧНО МНЕНИЕ: С орден или без, Нешка ще я помнят





Източник: За Жената





Коментари

горе