Хит на пазара за оръжие! Супер автоматите на „Арсенал“ с прозрачни пълнители



Завод „Арсенал” показа смайваща гама от автомати от серията AR (Assault Rifle). Всичките са решени в черен цвят и половината им части са от специална високоустойчива пластмаса ПАС-30 (полиамидна смола).

„Това не е пластмасата, с която китайците правят играчки - това е нещо много по-качествено и здраво”, обясняват представителите на „Арсенал” на изложение, проведено скоро, съобщава „Марица“.

Прави се пълна гама автомати, съобразени с всяка нужда и вкус. На рами под и над ложата може да се поставя оптика по желание (произведена в панагюрския „Optix”), фенерчета, лазерни мерници и гранатомети.

„Изчистеният вариант на автомата струва 650 евро. Не го продаваме без пари, но цената е толкова приемлива, че го купуват на всички континенти с изключение на остров Гренландия. Всички суровини, материали и технологии по това оръжие са български - до последния нит”, обясняват от „Арсенал”.

Те показват и полупрозрачни пълнители, направени също от специална пластмаса. „Търгуваме с много държави, които искат не само оръжия за армията, но и за полицията. Затова изделията са толкова разнообразни”, обясниха още търговците на завода.

Припомняме, че днес в завода стана инцидент, при който загина работник, а други двама бяха ранени.


Четете още:

🔴 24 май в Българското училище в Лайден

🔴 Белинташ – мистичното място на България /видео/

🔴 Защо останах в България?





Източник: pik





Коментари

горе