Лепенки за пречистване на тялото



Направете си сами домашни лепенки за пречистване на тялото, з ада се чувствате енергични и да бъдете здрави

Днес живота е доста забързан, в ежедневието ни сме подложени на различни отрови и химикали, които се намират в храната ни, във въздуха, който дишаме и във водата, която пием. Всичко това оказва огромно негативно влияние на организма ни. Той става все по-слаб, имунитета пада и тялото става „лесна мишена” за болестите. Налице на и неприятните симптоми, като например главоболието, трудната концентрация, уморяемост, косопад, лесно чупене на ноктите, болки в мускулите и други.

За да „поддържаме” едно добро здраве е добре да избягваме всички фактори, които влияят зле на организма ни. Както сами виждате това е невъзможно, затова е добре поне два пъти годишно да използваме домашните детокс лепенки, които пречистват организма. Ще погрижат за здравето на белия и черния дроб, бъбреците, кожата, червата, кръвта и лимфната система.

Рецепта за домашни лепенки за пречистване на тялото

Главните съставки в рецептата са чесана и лука. От тях се смесват равни количества. По колко точно определете сами. „Водете” се от това, дали желаете да покриете цялото стъпало или само част от него. След като обелите и почистите чесъна и лука ги нарежете на малки парченца. След това ги сложете в малка тенджерка и налейте вода, колкото да покриете съставките. Изчакайте илача да заври. После намалете огъня и го оставете да къкри леко около 10-тина минутки. След свалянето от котлона изчакайте поне 20 минутки, за да изстине. Следва да прецедите сместа. Вземете самозалепваща марля и поставете прецедената каша от лук и чесън върху нея. Залепете върху ходилото. Отгоре си обуйте чорапи, по възможност памучни. Прилагайте процедурата вечер преди сън. Сваляте самозалепващата марля на сутринта. Прилагайте домашните лепенки за пречистване на тялото поне 5 дена.

Ще се почувствате по-свежи и по-енергични, защото вредните вещества в организма ще бъдат „просмукани” от домашните лепенки. Изпробвайте ги, няма да съжалявате.


Четете още:

🔴 СЗО със страшно предупреждение: Зика идва в Европа

🔴 Кои храни се борят с депресията?

🔴 Ето как да приготвим полезен Жив хляб (Селски квасен хляб)





Източник: bilka





Коментари

горе