Любопитно: Коя котка си според зодията? (Мъркаш или разкъсваш)



Коя котка отговаря на зодията ти. Според някои древни предания във всеки един от нас, според зодията, носи парченце от този умилкващ се и все пак оставащ малък хищник. И не толкова дребен и безобиден, от семейство Котки.

Сервалът се крие в Овен.Тази котка никога не можеш да я опитомиш. Че кой мъркащ любимец можеш? Но пък няма да те дебне подмолно, а ще го прочетеш в очите й. Това животно е буйно, неконтлируемо, с яростни изблици. Все пак никога не си сигурен на територията му.

Телец съответства на Гепард. Изящно, прелестно, внушително, с неустоим респект. Това животно не напада, но го прави само ако го застрашите. Все пак, не се опитвайте да го дръпнете за опашката! То ще ви повали за отрицателно време и то със сарказъм и неподражаема ирония.

Близнаци се отъждествяват с една от най-опасните котки в света. Черната пантера е техния символ. Тя е като магнит с красотата и интелекта си, но напада светкавично, без милост. За нея си прочетена книга, не е злопаметна, но е коварна. Докато те мисли, ще те подложи на жестоки изтезания.

Дивата котка е за Рак. Потайна, наблюдава те от разстояние. Но всъщност трудно стигаш до нейната същност. В един момент си мислиш, че вече е питомна, но тя те изненадва с дивото, което е в нея. Не се подвеждай и оцени, че те е допуснала до себе си. Но помни, тя не може да бъде затворена в клетка.

На Лъвът не можа да отговаря друго животно от животинското царство, освен Лъва. Горд, могъщ, излъчващ величие, огромна сила, те са истински лидери! Умеят да хипнотизират и подчиняват околните. Опитате ли се да го повалите, той ще ви отговори с такива тежки думи, че дълго ще си ближете нараненото его.

Животинският еквивалент на Дева е сиамската котка. Тези животни са темпераментни, изключително умни, супер любопитни. Тази котка държи първенството като умел манипулатор. Знае как да се покаже в анй-добра светлина пред непознатите, но става звяр, ако я настъпиш. Не обича да бъде провокирана, не пада по гръб и винаги ще се измъкнеш издран и наранен, ако я разгневиш.


Четете още:

🔴 Сушени плодове – идеални за топене на килограми

🔴 Що е то Ямун?

🔴 Задължително прочети! Най-голямата тайна на България, която всеки трябва да знае!





Източник: ТОПактуално.ком





Коментари

горе