Видео, което трогна цяла България! Баба Мария и дядо Андон живеят истински живот на село



selo_471x312

Видео Неделчо Великов

„Днес този начин на живот все още е познат, но след време ще се гледа като екзотика. Бетонът и пластмасата ще ни погълнат и ще станем част от ГМО-продуктите. Децата и внуците ни ще гледат с почуда, че е имало такъв живот сред естествена природа“, гласи един от коментарите под това страхотно видео, което се споделя масово в България и по света в момента.

Дело е на Неделчо Великов и неговата дъщеря.

Клипът се краде масово в интернет и няколко души го представят за свой.

Истинският автор Неделчо Великов е син на главните герои във видеото Мария и Андон, които живеят в село Трапоклово, Сливенско.

Неделчо е единственият им син. „Баща ми е 80, майка ми 78.  Клипчето го правихме с дъщеря ми за приемен изпит в Шотландия през 2011. Затова заглавието е на английски. Баща ми вече не гледа овцете, защото си беше счупил крака и ги остави. Вече е добре. Сега гледа пък прасенце. Другото всичко си е същото.

Важното е да са ни живи и здрави, а не какво ще ми дадат…или нещо такова…Имам две дъщери, едната в София, другата в Шотландия. Не иска да се прибере и затова влизам в една листа за общински съветници, с идеята да се опитаме да направим нещо, че младите да не бягат от Сливен“, обяснява Неделчо Великов.


Четете още:

🔴 Лидия Ганева, която ще пее на детската Евровизия, вече има 22 първи награди

🔴 И това лято организират баба и дядо "назаем" в село Долни Вадин

🔴 "Света София" поддържа българския дух в Америка вече 41 години





Източник: politikata





Коментари

горе