Любовен хороскоп за юли



Според звездната карта изпращаме юни и посрещаме новия месец с положително раздвижване по отношение на любовта

Този любовен хороскоп ще даде отговори на всичките ви въпроси, свързани със сферата на любовта.

С помощта на този любовен хороскоп ще научите какво ще ви се случи през идния месец в любовта – задават ли се раздели или нови връзки.
Няма да ви губим повече времето и ще ви запознаем с юлския любовен хороскоп, който ще ви разкрие всички изненади на любовния фронт, които ви очакват през идния месец.

Според звездната карта изпращаме юни и посрещаме новия месец с положително раздвижване по отношение на любовта.
В следващите редове ще научите дали сегашната ви връзка ще се развие към по-добро, ще срещнете ли нова любов или ви очаква крах.

ОВЕН
Онези от вас, които са във връзка може би напоследък усещат липсата на искра между тях и любимия им човек. Не се притеснявайте според любовния хороскоп за юли този период е към края си и отново ви очаква възход. Новият месец за вас ще премине под управлението на планетата Марс. Тя ще окаже влияние не само върху либидото ви, а и на комуникацията и романтичните мигове с любимия ви човек.
Вижда се краят и на застоя във финансов план.

ТЕЛЕЦ
За вас се задават добри дни особено, ако сте имали известни разногласия с половинката си. В сряда планетата Марс ще се обърне пряко във вашия сектор на партньорствата след като през април бе в ретроградна фаза.
Никой не обещава, че помежду ви няма да има конфликти, но можете да избегнете голяма част от тях, ако сте търпеливи и се изслушвате един друг, вместо да се нападате.

БЛИЗНАЦИ
През идния месец ще бъдете завладени от финансовите въпроси, а не от романтичните мигове. Това съвсем не означава, че не се задават хубави моменти на любовния небосклон. Звездите съветват да обмислите много добре влагането на финансови средства, в случай че ви предстоят общи инвестиции.
Ще постигнете огромен успех, ако сте единни в решенията си.

РАК
За някои от вас напоследък любовната тръпка е останала на заден план или е почти изгубена. Това може да се дължи на намалялото ви либидо или пък на факта, че се разминавате с половинката си на духовно ниво.
За ваш късмет този неприятен период ще приключи още в сряда. Тогава с партньора си ще преоткриете радостта от пълноценните интимни отношения и главният „виновник” за това ще е планетата Марс. Ще имате много хубави моменти с любимия човек и ще достигнете до нова фаза на интимност.

ЛЪВ
Ако някои от представителите на зодиака са попаднали в тайна любовна връзка, тази седмица се задава взрив.
Крайно време е да проведете един откровен разговор със самите вас и да си дадете сметка това ли е, което искате от любовта, както и дали заслужавате точно такава връзка.
Проявете смелост и говорете открито за желанията си. Определете нови граници на любовния си живот и ще се изненадате от резултата.

ДЕВА
За онези от вас, които са във връзка, през първите дни на идния месец любовта ви ще бъде още по-силна и сладка.
Нептун и Венера ще окажат благотворно влияние върху сектора на партньорството и ще ви помогнат да осъществите общите ви планове с вашата половинка.
Онези от вас, които наскоро са срещнали специален човек, е възможно да възникнат по-усложнени ситуации, но ще успеете да се справите с тях.

ВЕЗНИ
Вие преживяхте доста трудности от средата на април до момента заради ретроградния Марс. От новия месец за вас ще настъпи период на положителни промени. Ще забележите почти веднага напредъка в отношенията между вас и вашия партньор. Сега е моментът да започнете да кроите общи планове и да се заемете с осъществяването им. Отдайте се изцяло на романтичните моменти, които ще са незабравими.

СКОРПИОН
Първата седмица от месец юли ще е определяща по отношение на любовния ви живот. В този период с половинката ви ще надскочите и най-смелите ви очаквания. От сряда нататък нещата ще тръгнат още по-добре, тъй като Марс ще ви помогне да сте още по-магнетични и забележителни.
Либидото ви ще се повиши, а това ще доведе до незабравими мигове с половинката ви.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на тази зодия се очакват значителни подобрения в любовен план. Загнездилото се през последните няколко седмици неразбирателство между вас и партньора ви ще се изпари и нещата ще вървят към подобрение. Най-накрая ще получите онази дълбока интимност, от която имате нужда. Наясно сте какво искате от любовта и как да го получите, така че дерзайте.

КОЗИРОГ
Още в първата седмица от месец юли ще се сбъднат голяма част от очакванията ви в любовен план. Предстои да проведете важен разговор с любимия ви човек, който ще ви сближи още повече.
Една ваша голяма мечта е на път да се сбъдне.
От четвъртък нататък ще усетите истинската дълбочина на любовта на вашия партньор.

ВОДОЛЕЙ
Идният месец ще е по-спокоен за вас. Ако все още не сте открили половинката си, огледайте се добре. Възможно е някой ваш колега или човек от близкото ви обкръжение да е вашата половинка. Онези от вас, които имат неангажираща интимна връзка трябва да бъдат подготвени, че може да се превърне в сериозни отношения.

РИБИ
За вас се задава вълшебен месец на любовта като се има предвид, че Венера се движи през сектора ви.
Отделете малко повече време на половинката си и се съсредоточете върху интимните ви отношения. Всичко помежду ви ще върви по мед и масло. Не позволявайте на хора от обкръжението ви да се бъркат в любовните ви отношения, без значение колко са ви близки, пише pik.bg

Както виждате любовният хороскоп за идния месец е благосклонен към всеки един от представителите на зодиака.
Ако при някои от вас е имало застой, той ще остане в миналото, други пък са на път да открият своята половинка, но трябва да се огледат наоколо, а при трети всичко ще бъде любов.

Какво по-хубаво от това и то в разгара на лятото.
Не забравяйте да отделяте достатъчно внимание на половинките си. Ако имате усещането, че нещата помежду ви са зациклили, просто организирайте един морски уикенд и ще се убедите, че всичко ще тръгне по мед и масло.
Както се казва всичко е във ваши ръце.


Четете още:

🔴 7 "жаби", които да целунете преди да откриете принца

🔴 Ето как да бъдете винаги здрави

🔴 Британският паунд остава под обсада днес





Източник: ТОПактуално.ком





Коментари

горе