Хороскоп за деня 29 юни -РИБИ Добри достижения, КОЗИРОГ Чудесна реализация ...



Динамична и доста спорна сряда се очертава пред всички предсртавители на зодиака. Бъдете внимателни и не се впускайте в приключения, за които не сте готови на този етап.

Действайте премерено и ще си спестите грешките!

Хороскоп за деня ОВЕН 

Действайте внимателно

          В условията на неудобства и лични проблеми, характерни за мнозина от Овните, сряда предоставя достатъчно добри условия за парични печалби и материална реализация. Бъдете внимателни в действията си. Не се конфронтирайте и не лъжете, защото лесно ще предизвикате ответни реакции.

Хороскоп за деня ТЕЛЕЦ 

Внимавайте!

           Телците разполагат с добри дадености за реализация на намеренията си, но денят е твърде специфичен с едновременната си изразност на силен шанс за осъществяване на целите и на не по-слабите насрещни сили, които действат изключително вредно и създават условия за нестабилност.

Хороскоп за деня БЛИЗНАЦИ 

Материален успех

           За реализацията на материалните си цели през този ден, Близнаците са облагодетелствани от действащите обстоятелства и ще реализират намеренията си в пълнота. За да сте сигурни в подкрепата и помощта на околните, действайте почтено. В противен случай успехът няма да бъде налице.

Хороскоп за деня РАК 

Избягвайте противоречията

            И при Раците хитростта във взаимоотношенията е взела връх в мисленето им през този ден, което ще предизвика трудности във взаимоотношенията поради остри противоречия. Последните няма да попречат на деловата и материалната ви реализация, но също така и  няма да бъдат лесно забравени.

Хороскоп за деня ЛЪВ 

Повишено напрежение

            По стил и похвати на действия, Лъвовете не са далече от представителите на предния знак през този ден, но за разлика от тях сполуката ще им се отдаде доста по-трудно, а при някои въобще няма да се получи. В момента мнозина преминават през доста тежък и нестабилен период. Внимавайте!

Хороскоп за деня ДЕВА 

Плодотворен ден

Благоприятна като възможности за финансови печалби и за успех в интересуващите ви сфери, сряда ще ви радва с положително развитие. Действайте самостоятелно и не се предоверявайте никому, защото може да се окажете жертва на измамници.  Днес ще реализирате важна цел. 

Хороскоп за деня ВЕЗНИ

Чудесни възможности

            Всички представители на зодията разполагат с много добри възможности за парични печалби и за реализация на материални цели, като за някои последните може да бъдат осъществени в ново материално направление. Мнозина вече качествено овладяват временната си нестабилност.

Хороскоп за деня СКОРПИОН 

Силна нервност

            Засилена нервност е характерна за Скорпионите през този ден и в много случаи се дължи на пренебрегването на личността ви в службата. Фактът е доста неприятен, особено като се има предвид,  че това положение може да продължи още два месеца. Овладейте се и не забравяйте, че предстои вие да сте на ход.

Хороскоп за деня СТРЕЛЕЦ 

Благоприятен и успешен ден

От гледна точка на лична и материална реализация, сряда е твърде благоприятна. В личен план стабилизацията ви нараства, което е гаранция за сигурност и постижения. Днес мнозина ще насочат вниманието си към цели, които следва прецизно да обмислят, преди да достигнат до решение.          

Хороскоп за деня КОЗИРОГ 

Чудесна реализация

Като физическо присъствие и мислене, Козирозите вдъхват необходимия респект у околните, но в психологически план са крайно потиснати и дълбоко разочаровани от нелоялни действия срещу тях. Не се връщайте в мислите си назад. Денят е превъзходен и ви обещава пълен успех.

Хороскоп за деня ВОДОЛЕЙ

Пречки и неудобства

Огромен процент от представителите на Водолей ще се заемат с осъществяването на дела, които изискват много движение и повишена активност. Сега не е много уместно за такава активност, защото ще  възникнат доста пречки, а мнозина от зодията не разполагат и с необходимата информация.

Хороскоп за деня РИБИ 

Добри достижения

            Сряда ще ви зарадва с успех за реализирането на онова, което сте замислили. Денят разкрива ярки възможности за изразителен служебен успех. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди. Възможна е раздяла с партньор.


Четете още:

🔴 Българско знаме с народни шевици осветено в православен храм в Токио

🔴 Завръщат ли се българите от чужбина?

🔴 Вижте приказната красота на България както никога досега през обектива на Красимир Матаров. Под нощното небе (32 снимки)





Източник: За Жената





Коментари

горе