Туширайте болките при артрит



Имате нужда от лек при артрит, доверете се на една мощна народна рецепта и туширайте нетърпимите болки

Човешкото тяло се състои от 180 кости, които са свързани помежду си със стави. Всяка една част от тялото се натоварва ежедневно, независимо дали са краката, ръцете, кръста, врата и други. Напрежението и натоварването на ставите предизвиква мъчителни болки при всеки, без значение от пола и възрастта. За жалост няма как да избегнем натоварването, но е добре, ако успяваме да го сведем до минимум.

При напредването на възрастта болките започват да се усилват и от „беззначителен проблем”, на който на младини не обръщаме много внимание се развива артрит. За да се справи с болките всеки човек взима обезболяващи медикаменти, които задължително трябва да са предписани от специалист. На пазара се предлагат и доста мазила за облекчаване на мъчителните болки, но често от тях няма много голям ефект, а цената им не е от най-ниските. Ето затова тук на помощ идва и една мощна рецепта от народната медицина, която има силата да тушира болките при артрит.

Народната рецепта при артрит, която днес ще ви предложим е:

Срещу нетърпимите болки при артрит ще използвате рецепта, в която се смесват 3 съставки, а те са аспирин, йод и спирт. Взимат се 5 таблетки аспирин и се счукват на прах. В съд се излива 50 милилитра йод, който се смесва с 150 милилитра спирт. После към тях се добавят и счуканите таблетки аспирин. Всички съставки се разбъркват. После се сипват в съд, който се затваря плътно. Илача се прибира на хладно и добре проветриво място, където ще престои 21 дена. Нанасянето става с директно намазване върху болезнените зони. Използвайте масажиращи движения, когато се намазвате с илача. Само след няколко намазвания ще усетите облекчението. Въпреки това не прекъсвайте курса с мазането. Мажете се докато илача свърши. Ако има нужда повторете лечението, но направете поне 10 дневна почивка от второто нанасяне (на втората доза).


Четете още:

🔴 Професор Александър Чирков се обърна към България: Съвсем скоро от най-бедния до най-богатия ще получат...

🔴 Доказано научно! Наспиваме се най-добре във вторник през нощта

🔴 Най-търсените рецепти на популярния билкар Еньо Миланов





Източник: bilka





Коментари

горе