Революция в България! Заплата до 2000 лева и без квалификация, вижте къде



Благоевградски автосервиз дава до 2000 лева заплата на монтьори, автобояджии и автотенекиджии. Кандидатите може и да са без квалификация, те ще бъдат обучени на място, заявиха собствениците на фирмата, които присъстваха днес на организирана в града младежка трудова борса.120 работни места обявиха 19 представители на фирми от различни сектори. Болшинството от тях са в сферата на търговията и услугите, хотелиерство и ресторантьорство, машинни оператори, строителство, съобщи Struma.bg.
 
Голям интерес сред присътващите над 100 младежи предизвика възможността да станат професионални войници. Началникът на Военно окръжие - Благоевград подп. Петър Митев разясни, че кандидатстващите за войници, без значение мъже или жени, трябва да са на възраст до 32 години, да са физически и психически здрави, за което се минават пълни медицински изледвания във ВМА, а основната заплата на редник започва от 620 лв. Освен това Българската армия търси и кандидати за резерва на възраст до 50 г. Одобрените могат да подпишат договор за служба като резервисти, срещу който ще получават по 610 лв. годишно и ще бъдат ангажирани от Българска армия не повече от 15 дни в годината, като те им се заплащат допълнително.
 
В борсата участие взеха фирми с дейност в сферата на търговията, услугите, стротелството и др. Представител на фирма за изграждане на ел. съоръжения, кабели и вътрешни ел. инсталации разказа, че търсят кандидати до 29-годишна възраст за монтажисти, техници, монтьори, шлосери, кофражисти, но трудно намирали желаещи.
 
Фирма в далекосъобщенията предложи 12 работни места за мениджър мрежи, специалист интернет поддръжка и общи работници.
 


Четете още:

🔴 Режимът на д-р Неделя Щонова: Прави се 1 месец, отслабвате с до 7 кг! (спазва се 3 пъти в годината)

🔴 Изгодно ли е да пазарувате в английски сайтове в момента?

🔴 Деветдневна диета с мед





Източник: Блиц





Коментари

горе