Чудодейната рецепта с ориз спасява от отоци и изхвърля ненужните течности



С оризова каша, приготвена по специален начин, може да се постигне едновременно и отслабване, и прочистване на организма. Тя е особено подходяща за горещите летни месеци, тъй като спасява от отоци и задържани течности. Прочиства черния дроб и бъбреците, освежава кожата и връща еластичността , подобрява метаболизма и подобрява подвижността на ставите. За детоксикация с ориз трябва да се подготвите за 40-дневен специален режим. Пригответе си и пет половинлитрови буркани и ги номерирайте. През първия ден в буркан №1 сипете 2-3 супени лъжици добре измит ориз и напълнете догоре със студена вода. През втория ден направете същото в буркан №2, а водата от първия изхвърлете, изплакнете ориза и отново залейте с чиста вода. На третия ден изпълнете същото за буркан №3, а в първите два сменете водата след изплакване. Правете същото, докато подготвите и буркан №5. На шестия ден вземете само ориза от първия буркан, изплакнете го и залейте с вряла вода, докато се покрие. След 40 минути го изяжте като закуска, като сдъвквате внимателно. Преди това се изпива чаша затоплена вода с лимон. 

И това е интересно: Поглезете тяло и дух с оризово, бадемово и соево мляко - четете на най-полезния здравен сайт zdrave.to.

Три-четири часа след оризовата закуска не се яде и пие нищо. След това може да се храните нормално, но трябва да ограничите солта и мазнините. Междувременно в освободения буркан №1 сложете нова доза ориз. 

Следват останалите буркани по реда на номерацията, като всеки опразнен зареждайте с нова порция ориз, докато отчетете 40 дни на прочистващата оризова диета. Най-добре е да я изпълнявате с кафяв ориз и да правите всичко това само веднъж годишно.


Четете още:

🔴 Доброто съществува! Фейсбук търси Васка, за да ѝ даде заплатата

🔴 Българин отворил дома си за непознати след атентата в Мюнхен (видео)

🔴 Несебър - един от най-старите градове в Европа





Източник: Блиц





Коментари

горе