Любовен хороскоп за 25-31 юли 2016



В последната седмица на юли в любовните взаимоотношения комуникацията ще заеме своя връх. Тъй като тя е ключът към щастливата връзка, не забравяйте да се възползвате от това да намерите правилния тон и посока към половинката си.

Не са изключени конфликтни ситуации, които ще са истинско изпитание за това как разговаряме с партньора. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В понеделник Луната ще повиши вашата чувствителност към случващото се в любовния ви живот. Тези от вас, които си нямат половинка, може да срещнат някого, с когото да си организират и вълнуваща среща. Бъдете отворени към възможностите.

В случай, че се намирате във връзка, в петък трябва да бъдете предпазливи. Ще бъдете чувствителни на тема пари, особено ако тя е повдигната от половинката ви. Не приемайте всичко толкова лично!

Телец

До събота Луната ще се движи през знака на зодия Близнаци, което ще направи Телците по-чувствителни от обикновено. Допълнително влияние ще окажат и Меркурий и Марс. В случай, че поддържате неангажираща сексуална връзка с някой колега, може и да възникнат ситуации на напрежение и нещата помежду ви да станат неудобни. Добре обмисляйте действията си.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете изключително чувствителни за всичко свързано с любовта. Възможно е да сте имали очаквания, които да не се случат така, както сте искали. Опитайте се да гледате позитивно на събитията. Промени в любовта ще се случат, особено за тези от вас, които нямат половинка до себе си.

Рак

Това може би няма да бъде най-добрата седмица за любов и романтика. До петък Меркурий ще бъде в напрегнат ъгъл към Марс, който се намира в сектора на любовта. Вие и половинката ви ще се вълнувате от въпроси свързани с пари, деца, сексуалния ви живот.

И двамата няма да искате да правите компромиси и това само ще влоши нещата. Помислете добре преди да действате и говорите.

Лъв
В последната седмица на юли ви се дава възможност да проведете добра комуникация с партньора, но само ако сте внимателни. И двамата ще бъдете отворени към идеите на другия.
Идеите ви ще добавят повече вълнение към вашата връзка. Ако искате да обсъдите нещо свързано с дома, направете го в петък, спазвайки добрия тон.

Дева
Седмицата може да започне с леко объркване в любовта за родените под знака на зодия Лъв. В събота всичко ще започне да се изяснява. Меркурий ще ви помогне да споделите вашите мисли и чувства без много усилия. Ще подобрите и комуникацията с половинката си. Вашите думи ще имат силно влияние в този момент, затова се опитайте да ги използвате разумно.

Везни
Важен разговор с любимия човек ще осъществи една ваша цел. Периодът е подходящ за водене на важни разговори. Диалозите между вас ще вървят гладко. Ще има и хармония между вас и половинката ви. Отдайте се на добрия любовен климат и сбъднете вашите мечти.

Скорпион
Напрегната ще бъде седмицата в любовен план за родените под знака на зодия Везни. Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите си и има риск да кажете или направите нещо, за което ще съжалявате на по-късен етап.
Дори и да се открият романтични възможности пред вас, вие ще ги провалите, ако не се въздържате. След събота Меркурий ще окаже положително влияние на комуникацията с половинката.

Стрелец
Ако се намирате във връзка, то през тази седмица ще успеете да се свържете на едно по-дълбоко духовно ниво. Ще споделите с партньора си вашите идеи за общото ви бъдеще. Също така ще научите по нещо ново един за друг, а може би ще откриете, че гледните ви точки съвпадат. Всичко това ще ви накара да се чувствате щастливи и влюбени.

Козирог
Леко объркване може да има и в любовния живот на Козирозите. Възможно е да поискате помощ от приятел по въпрос свързан с любовта, но това само ще ви донесе проблеми и разочарования. По-добре отложете взимането на решенията за известно време. Ако се намирате в сериозна връзка, опитайте се да дадете тласък на романтиката през тези дни.

Водолей
Комуникацията с партньора ви продължава да бъде все така добра. В средата на седмицата ще имате възможността да проведете вълнуващи разговори, но бъдете внимателни в петък. Въпрос свързан с вашата работа може да помрачи настроението ви и да си изкарате негативните емоции на любимия човек.
Въздържайте се доколкото можете и потърсете подкрепата на партньора. Той или тя ще прояви разбиране, само ако успеете да спазите добрия тон на комуникация.

Риби
В събота Меркурий ще се движи във вашия сектор на партньорството, където ще се задържи за по-дълго време. В резултат ще се изслушвате много повече с любимия човек, разговорите ви ще вървят по-гладко от обикновено. Възможно е и да разрешите стар въпрос, но само с взаимен компромис. Някои от вас ще направят и планове за общото ви бъдеще.


Четете още:

🔴 Морето ни 30 пъти по-чисто от нормите

🔴 Десетте най-обичани български филма снимани преди 1989 година

🔴 Чудодейните свойства на една мощна билка (видео)





Източник: az-jenata





Коментари

горе