Показаха екипировката на олимпийците ни за Рио 2016



Компанията за спортна екипировка JOMA е разработила специална колекция за българските олимпийци.

Дрехите, обувките, саковете и аксесоарите са в цветовете на българското национално знаме. С продукцията на една от най-прогресиращите в света фирми за производство на спортна екипировка на Олимпиадата в Рио ще бъдат още делегациите на Португалия, Мексико и Испания.

„Нашите дизайнери разработиха в продължение на месеци с много внимание и ангажираност колекцията за българските олимпийци. Желанието им бе спортисти, треньори и официални лица да се чувстват комфортно и удобно в Рио.

JOMA е сред Топ 4 на планетата по производство на спортна екипировка и всички продукти, предоставени на българската олимпийска делегация са с гарантирано световно качество.“, заяви Валентин Николов, търговски директор на компанията у нас.

Екипировката на нашите олимпийци за Рио е изработена от най-висок клас материали, дрехите са от супермодерната „двойнодишаща“ материя, съобразена с климата в града домакин.

Маратонките също са последен модел на компанията, олекотени и с хитовата в момента „memory“ памет, португалци, мексиканци и испанци ще бъдат по време на Игрите с абсолютно същия модел.

Днес лекоатлетите Силвия Дънекова, Тихомир Иванов и Румен Димитров влязоха набързо и импровизирано в ролята на манекени, за да пробват на националния стадион „Васил Левски“ току-що получените комплекти.

Състезателката на 3000 м с пр. стори това 3 часа преди да отлети за Рио, а Иванов (скок височина) и Димитров (троен скок) заминават с една от следващите групи на 31 юли.

Всеки един от българската делегация получава по над 15 позиции, сред които 4 фланелки, 2 гащета, бермуди, шапка, маратонки, джапанки, анцуг, голям сак, раничка и др.

От JOMA се надяват чрез специалната колекция на тяхната последна продукция българските олимпийци да имат нужния комфорт за тренировки, релаксиране и състезания по време на Олимпийските игри в Рио.


Четете още:

🔴 Ендокринолог разказва защо диетите не работят

🔴 Български лекари излекуваха от хепатит С болни с рак на черния дроб

🔴 Най-куриозните моменти от снимките на „От нищо нещо“ и „Всичко е любов“





Източник: Новинар





Коментари

горе