За пушачите: Пийте тази отвара 3 месеца и лекарят Ви ще си скъса дипломата! (руското чудо за белите дробове)



Името звучи силно, но ефектът от отварата е наистина чудо за пречистване на белите дробове на пушачите!

Ако сте пушач, то в никакъв случай не пропускайте тази статия. Защото благодарение на нея или по-точно на отварата, ще постигнете пълно пречистване на белите дробове и като нищо може да накарате личния си лекар да си скъса дипломата.

Наричат отварата „руското чудо“ и макар да звучи силно, то наистина е такова. Ефектът от него е необясним досега и за медиците, тъй като след три месеца употреба, то спомага за цялостното пречистване на белите дробове. А какво по-важно от това за хората, които така и не могат да се откажат от цигарите.

Тази отвара се прави от билката живовляк, която е призната като една от петте най-добри билки за пречистване на белите дробове. Той е употребяван повече от стотици години, а свойствата му да облекчава и лекува кашлицата, са известни в цял свят.

Освен това живовлякът успокоява бързо възпалени мукозни мембрани, ако имаме такъв проблем и като цяло лекува безотказно възпаленията на белия дроб.

Може бързо да си приготвите въпросната отвара у дома като указанията са съвсем елементарни. Трябва просто да се сдобиете с една шепа ситно начукани листа от билката живовляк и да ги сложите в стъклен буркан.

Отгоре ги залейте с половин литър непременно вряща вода, затворете буркана и оставете отварата да престои на плота или някъде другаде за два часа – не и в хладилника обаче.

След като изтече времето, прецедете отварата и започнете употребата ѝ. Вие си преценявате по колко пъти и кога да пиете, но задължително трябва да изпиете цялата течност за деня. На следващия ден правите отново и така продължавате три месеца, след които спирате, за да направите почивка.

След три месеца наистина ви съветваме да отидете на лекар и сами да констатирате положителната промяна в дробовете си. А най-важното, което следва също от пиенето на отварата е, че след първото тримесечие много пушачи сами спират цигарите. Просто, защото изпитват непоносимост към никотина. И най-голямото чудо – не напълняват от това! 


Четете още:

🔴 Джинджифилът трябва да се избягва от тези хора

🔴 Тези храни са турбо диета, с която се топите неусетно! (Ефектът е поразителен)

🔴 Защо е важно децата да имат дневен режим?





Източник: diana





Коментари

горе