Бутилка вино седмично за по-дълъг брак



Интересувате ли се от всички тайни съставки на щастливия и дълъг семеен живот? Сега ще ви разкрием една изпитана, изследвана и доказано полезна - виното!

Колкото и лоши неща да се изговарят по медиите и да се пишат в пресата, в крайна сметка алкохолът не винаги е страшен, отровен и водещ до пристрастяване. Важно е да консумирате качествен алкохол и да не прекалявате с него. Всичко е в главата ни и ако знаем как да го използваме умерено той може да ни бъде полезен за поддържането на успешен брак.

Постарайте се поне веднъж седмично да отделите време и да седнете със семейния си партньор на по чаша или две вино. Сами ще усетите колко по-спокойни ставате, колко свободно започвате да разговаряте и как напрежението изчезва.

Естествено, тук не говорим за напиване до безпаметност, а просто чаша вино в приятна семейна обстановка след дълъг, натоварен работен ден.

Всички сме чували за бракове провалени от алкохола - някой от партньорите пие по барове цяла нощ. Ако държите на семейството си можете да съчетаете и алкохола и връзката си.

Пиене на Вино

Изследване в Нова Зеландия показва, че вероятността семейните партньори да са по-щастливи и доволни от брака си нараства с четири пъти ако те споделят бутилка вино седмично. Изследвани били 1500 двойки и най-нещастните от тях, а именно 54 процента били тези, които или никога не консумират алкохол или го правят без половинката си.

Именно на тези две неща трябва да заложите и ще видите, че те могат да ви помогнат- споделяйте питието с партньора си, не го оставяйте да пие сам, защото така той ще се почувства самотен дори и в това си занимание и внимавайте да не прекалите с количеството изпит алкохол.


Четете още:

🔴 Осем сериозни причини да консумирате див спанак по-често

🔴 Полезните храни за доброто ви психично здраве

🔴 На какви градуси да държите климатикa, за да имате възможно най-ниска сметка за ток





Източник: gotvach





Коментари

горе