Дневен хороскоп за сряда 24 август-СТРЕЛЕЦ Ярък делови шанс, ОВЕН Трудно постигнат успех



Динамична и доста енергична сряда се очертава пред всеки, който е напълно решен да се развива. Не се колебайте да действате дори леко безрасъдно, ако вътрешно знаете, че това ще ви отведе до крайната цел!

Дневен хороскоп ОВЕН 

Трудно постигнат успех

            Неправомерната и коварна конкуренция в деловия периметър е значителна днес и явления като лъжа, подлост и измами не бива да учудват никого.

Пазете се от  хора, които действат безогледно и единствено с цел печалби. В професионалните среди се очертават остри сблъсъци.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Тежък ден

            Сряда ще е доста нервни за Телците. Проблемите са така наситени,че огромното мнозинство от родените се чудят откъде до започнат за преодоляването им. Независимо от ситуацията в момента, шансът не ви е обърнал гръб. Мобилизирайте се и действайте! Ще преодолеете кризисната ситуация.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Предстоят промени

            Близнаците винаги са били достатъчно подвижни при реализацията на целите си, а тази картина е характерна и днес. Сега обаче ситуацията е по-различна от гледна точка на предстоящи промени. Такива наистина предстоят и в повечето случаи ще са неуправляеми. Внимавайте!

Дневен хороскоп РАК 

Напрежение

            Сряда ще е нервна и напрегната за Раците. Не ви липсва шанс за реализация на професионални и финансови цели, но по отношение на последните е ясно, че мнозина от зодията ще останат неудовлетворени. Не е добре да влизате в разправии! И за вас започва важен етап на промени.

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Положително начало

         Поставяйки началото на ефективни промени сряда подчертава, че през следващите четири седмици ситуацията и събитията при Лъвовете ще се раздвижат и подредят по  нов начин, засягайки в значителна степен негативните събития за да ги променят в позитивна светлина.

Дневен хороскоп ДЕВА 

Начало на промени

           Вашият успех в сряда е извън съмнение, но постигането му – особено в  делови план няма да е лесно, ако не сте напълно мобилизирани. Избягвайте противоречията с началници и администратори и действайте с по-голямо усърдие по целите си. Започват бързи промени в развитието ви.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

Активизирайте се за напредък

            От гледна тока на реализирани всекидневни ангажименти сряда ще е успешна, но ако се ангажирате само с текущи задачи и пренебрегнете възможностите, които се разкриват за бъдещия ви напредък определено ще загубите много. Сряда не е препоръчителна за пътуване. Въздържайте се!

Дневен хороскоп СКОРПИОН 

Към устройване

              За вас денят е успешен. Позициите на планетите  и аспектите, които сключат помежду си и с други астрологични фактори ясно подчертават, че ви предстои нова реализация в делови или обществен план. За мнозина сряда е носител на финансови или  емоционални проблеми.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Ярък делови шанс

            Сряда разкрива прекрасна възможност за начална реализация в сферата, където считате че е необходима корекция за да  достигнете до желаните резултати. Днес е хубаво да засилите контактите в обществените среди. Ще научите полезна информация, а някои ще бъдат изненадани от оферта.        

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Очертават се известни  притеснения

          Денят няма да е лек от гледна точка на делови ангажименти, а проблемите, с които ще се сблъскат мнозина със сигурност ще предизвикат известни разочарования у някои. Това обаче не бива да ви смущава, защото сега сте в етап за напредък. Не се съмнявайте в реализацията си.    

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Владейте се и ще успеете

            Като обстоятелства сряда се оказва малко трудна и напрегната. Ако успеете да овладеете ситуацията и да не изпускате нервите си, денят ще ви предостави чудесни възможности за многостранна реализация, която засяга преговори, сделки, търговска дейност и ангажименти с посредничество.    

Дневен хороскоп РИБИ 

Активни действия

            Печелившият ход за Рибите в сряда е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите и при необходимост от вземане на решения. Стабилизирайте емоциите си! Някои от зодията може да достигнат до ярка нервност.


Четете още:

🔴 Любовка - селото на побелялата любов

🔴 10 цитата за българите, които ни правят горди

🔴 Мисленето е опасно. На властта не ѝ трябват хора, които мислят





Източник: За Жената





Коментари

горе