Европейките полудяха по тези 2 продукта - съчетанието им буквално изстъргва излишните мазнини от тялото! Ето я формулата:



Поради забързания начин на живот, непълноценно хранене, липсата на физическа активност, повишените мазнини в кръвта са болестта на днешния ден. Понякога при повишено количество мазнини могат да се забележат натрупвания от мастна тъкан в жълто и под формата на възли на горните клепачи или други части на тялото.


смокини

С напредване на състоянието се стига до удебеляване стените на кръвоносните съдове, атеросклероза, за което допринасят и други рискови фактори (тютюнопушене, алкохол), а следствието на всичко това са честите сърдечно-съдови заболявания, които са една от водещите причини за смърт в света. Ако имате повишени нива на мазнини в кръвта, ви препоръчваме този продукт, защото е помогнал на мнозина.

Необходими са само 2 съставки: сушени смокини и ябълков оцет. Пригответе лекарството вечер и го пийте сутрин. 

Как се приготвя: Вземете три сушени смокини и добре ги набодете с клечка за зъби от всички страни, а след това ги поставете в стъклен съд, в който сте сложили 200 мл ябълков оцет. Нека стоят така през нощта, а на сутринта изяжте киселите смокини. Останалата част от оцета не изхвърляйте, а в него на следващата вечер отново поставете три смокини и ги пригответе по същия начин.

смокини за отслабване

Тези 200 мл оцет използвайте 7 дни - по-голямата част ще попият смокините. На осмия ден вземете нови 200 мл оцет и повторете процедурата още една седмица. Общо лекарство трябва да се приема 14 дни.


Четете още:

🔴 Дневен хороскоп за сряда 24 август-СТРЕЛЕЦ Ярък делови шанс, ОВЕН Трудно постигнат успех

🔴 Любовка - селото на побелялата любов

🔴 10 цитата за българите, които ни правят горди





Източник: За Жената





Коментари

горе