"Лудогорец" влезе пак в елита на Европа



Лудогорец ще играе за втори път в историята си в групите на Шампионската лига! "Орлите" взеха 2:2 като гост на Виктория Пилзен и след 2:0 от първия мач отново ще бъдат в елита на Европа.

Тимът на Георги Дерменджиев направи слаб мач, но вкара голове и с двата си точни удара в очертанията на вратата. Двубоят започна по ужасяващ начин за българите, които получиха гол още в 7-та минута. Михаил Дюриш успя да накаже грешка в защитата на и след центриране от корнер направи 1:0.

Лудогорец обаче изравни много бързо. Героят от първия мач Върджил Мисиджан направи 1:1 след хубав пас на Джонатан Кафу. Чехите не спираха да атакуват до края на мача и създадоха много главоболия на Владо Стоянов и защитниците пред него. Гол на домакините беше отменен заради засада в 60-та минута, но малко по-късно Алеш Матею направи 2:1. Минутата бе 64-та, а до края Виктория търсеше с всички сили още по-убедителна победа.

Защитата на "орлите" обаче се справи, а в 5-та минута на добавеното време резервата Клаудиу Кешеру вкара за 2:2 и подпечата мястото на Лудогорец в Шампионската лига.


Четете още:

🔴 Елица Янкова бе наградена със специален приз

🔴 Да се помолим за Боян!

🔴 6 природни средства, които ще облекчат алергията





Източник: Всекиден





Коментари

горе