Това чудо гълта мазнините около корема за 4 нощи!



Всеки се стреми да подчертае достойнството на фигурата си и да скрие и най-малките недостатъци. Днес сме ви приготвили една тайна -  как да се отървете от коремните мазнини  за кратък период - 4 дни.  Това средство ще помогне  за ускоряване на метаболизма , ще насити организма с витамини и енергия. Една чудесна смес с положителен ефект върху кожата и косата, която подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и на сърдечния мускул. В рамките на 4 дни ще забележите, че вашата фигура се трансформира!

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:
120 гр.грама ряпа
3 лимона
4 супени лъжици  мед
2 супени лъжици  канела
1 малко парче джинджифил





КАК СЕ ПРАВИ:
Смелете в блендер репичките и джинджифила. Нарежете лимона на 4 парчета, след това ги сложете в блендера и смелете всичко отново. Добавете към сместа мед, канела и разбъркайте всичко, докато се получи гладка каша.

Консумирайте  лека за изгаряне на мазнините  по 1 супена лъжица 2 пъти на ден преди хранене. Продължителност на курса - 3 седмици. След това е необходимо да се направи пауза в продължение на 3 дни, а после можете да повторите. Първите резултати ще забележите още след първите 4 дни.






 


Четете още:

🔴 Недьо Недев, летописецът на Тодор Живков: Тато излъга папата

🔴 Карнавално велошествие оцвети столицата и се сля с Extreme Fest на София

🔴 Правят музей на хайдутството и Делю войвода в Златоград до родната му къща





Източник: Блиц





Коментари

горе