Как да намерите любовта според зодията:Овен-следвайте своята интуиция, Везни-опитайте да бъдете по-решителни



В търсенето на любовта постоянно сме водени от желанията и критериите си за избор на половинка. Някой от нас с лекота намират своя любим човек, докато други правят всеки път една и съща грешка.

Оказва се, че зодиакалният знак под който сме родени, може да ни помогне или нарядко да попречи в намирането на любовта.

Ето как вие да привлечете любовта, според зодията.

Овен

Уважаеми Овни, за да намерите по-лесно любовта, следвайте своята интуиция. Може да поемете командването във всяка ситуация. Овните са силни личности, които могат да поемат отговорност и е добре да бъдат директни, когато искат нещата да се развиват в тяхна полза.

Ето защо действайте, бъдете деликатни, но не и страхливи.

Телец

Искате да имате много разнообразие в личния живот, копнеете за нещо красиво в любовта. Добрите ви социални умения, както и тези за флирт ви помагат да създавате нови познанства. Твърде често мислите, че любовта сама ще ви намери и сякаш бездействате. Излезте, забавлявайте се и отворете погледа си за нова любов.

Близнаци

Вашата личност е богата, но и сложна. Лесно печелите вниманието на противоположния пол, но често допускате една и съща грешка, да се разкривате още на първа среща. Започнете бавно и уверено.

Имате цялото време да споделите повече за себе си, за вашите мисли, планове и перспективи. Бъдете интересни и някак потайни за другите. Замислете се и дали човекът, с когото се срещате заслужава вашите време и енергия.

Рак

За обаятелните Раци не е особено трудно да си намерят половинка. И въпреки това, за да се улеснят максимално е добре да не поглеждат назад в миналото. Когато срещнете нова любов може да споменете за бившата половинка, но избягвайте дългите разкази за миналото ви и хубавите ви мигове заедно.

Също така, не си поставяйте някакви нереалистични очаквания. Живейте в настоящето, зачитайте чуждите емоции и бъдете все така очарователни, това го можете най-добре.

Лъв

Родените под знака на зодия Лъв имат високо самочувствие. Те са активни, обичат да проучват обекта на техните желания. За да привлекат любовта, не бива да спират да са социални. Важно е и да се научат да се изразяват чрез действие, движение, а не само с думи.

Дева

Критичните Деви са не по-малко взискателни и при намирането на партньор. Притежават способността да впечатляват хората по много и различни начини. Докато другите мислят за бъдещето, те са в настоящето и се възползват максимално от него. Продължавайте все така да вярвате в себе си и никога не се съмнявайте в чара си.

Везни

Везните често са колебливи във взаимоотношенията с противоположния пол. Когато искате да привлечете любовта към себе си, опитайте да бъдете по-решителни, да преследвате влеченията си. Първоначално може и да не отговорят на романтичните ви желания, но може би, ако бъдете по-търпеливи, ще бъдете възнаградени. Решителност, деликатност и упоритост. Само така ще спечелите в любовта.

Скорпион

Вие сте наясно какво искате и как да го постигнете, но сякаш прекалено високото ви самочувствие ви играе лоша шега. Бъдете осъзнати, все така чаровни и интересни, но не подценявайте човека насреща.

Стрелец

Стига да избягвате скучните компании, вие винаги сте в страхотна форма за пътуване, приключения и любов. Особеното за стрелците е това, че дали ще привлекат в даден момент любов към себе си или не, зависи до голяма степен от мястото и средата, в която се намират. Помислете каква е вашата и дали трябва да я промените.

Козирог

Колко често ви се случва близки или приятели да се опитват да ви намерят половинка? Сложете край на досадните сватосвания и се вземете в ръце. Не губете време в срещи, които не ви носят удоволствие. Бъдете себе си, мислете позитивно и създавайте повече социални контакти. Само така ще увеличите шанса си за нова любов.

Водолей

Дълбока и красива душа и закачливи пламъчета в очите. Трудно може да се устои на някой, който е роден под знака на зодия Водолей. Вашата общителност и позитивизъм ви помагат да бъдете заобиколени от много и все интересни личности. Вглеждайте се по-често в хората, за да не подминете любовта.

Риби

Вашата положителна нагласа и щедрост винаги правят впечатление. За да намерите любовта, трябва да разширите своя мироглед. Когато се появи някоя интересна личност, не чакайте събитията сами да се развиват, а бъдете по-активни. Рибите понякога са твърде мълчаливи и тази им черта може да се приеме като вид незаинтересованост.


Четете още:

🔴 10 прости неща, които неусетно ще ни помогнат да се вталим

🔴 Какво не могат да направят за вас консулските служители

🔴 ПОВДИГНЕТЕ НАСТРОЕНИЕТО СИ И ПРОГОНЕТЕ БЕЗСЪНИЕТО С ТИКВЕНИ СЕМКИ





Източник: За Жената





Коментари

горе