ТОЛКОВА СА ЕФТИНИ И ДОСТЪПНИ И ВСЕКИ ГИ ПОДЦЕНЯВА! ТЕЗИ ЗРЪНЦА СМЪКВАТ КРЪВНОТО ЗАВИНАГИ!



Първите признаци на есенциална хипертония обикновено не са много по-различни от обичайните симптоми на умора, така че почти половината от пациентите могат да чуят за диагнозата си само от спешен лекар, когато става дума за хипертонична криза.

Човек чувства дискомфорт и неразположение, но след почивка за известно време престава да ги чувства и щом болезнените прояви на умора изчезнат, не отива на лекар в продължение на години. С течение на времето, хипертонията може да доведе до стенокардия, инфаркт или инсулт...

Шумът в ушите и главоболие, световъртеж, умора, загуба на памет - тревожни знаци, които предупреждават за опасността. Важно е да осъзнаем болестта и да започнем подходящо лечение.

След преминаване на необходимите изследвания лекарят обикновено предписва сложни лекарства, предназначени да спрат повишаването на налягането, както и диета с намалено съдържание на соли и животински продукти.

Освен тези безспорни средства в превенцията и нормализирането на налягането добра работа върши отвара от семената на слънчогледа. Тези семена са богати на ниацин, който има свойството да разширява кръвоносните съдове и да подобрява кръвния поток.

Продукти за дневната доза
•1 купичка (500 мл) небелени сурови слънчогледови семки
•2 литра вода

Приготвяне:

1.Изплакнете добре необработените слънчогледови семки, пресипете ги в тенджера, залейте с водата и сложете на огъня.

2.Щом водата заври, варете семките на слаб огън, покрити, в продължение на 2 часа.

3.Свалете тенджерата от котлона и прецедете отварата.
Пийте отварата през целия ден на малки порции (100 мл). Курсът на лечение - 2 седмици, последвано от почивка в продължение на 5 дни и след това процедурата се повтаря отново. Ако не можете да изпиете цялото количество отвара, опитайте с половин доза.

Не забравяйте, че за доказан терапевтичен ефект се изисква редовен прием на отварата. Разбира се, не трябва да забравяме и за предписанията на лекаря!


Четете още:

🔴 Всеки я пие, но си има едно важно правило! Благодарение на него се вталих с 6 килца - при това се храня като преди!

🔴 Как да намерите любовта според зодията:Овен-следвайте своята интуиция, Везни-опитайте да бъдете по-решителни

🔴 10 прости неща, които неусетно ще ни помогнат да се вталим





Източник: bradva





Коментари

горе