Премиера на българската песен за Детската Евровизия 2016 на 2-ри октомври



Официалната премиера на българската песен за Детската Евровизия 2016 предстои на 2-ри октомври в предаването на БНТ1 „Денят започва с Георги Любенов”, съобщава БНТ.

Вече започнаха снимките на видеоклипа към песента - „Вълшебен ден”, който зрителите ще видят в неделя. Той е дело на режисьора Васил Стефанов и неговата амбиция е да представи таланта и уникалността на всички български деца.

„В клипа ще има доста вълшебства, надявам се. Самите деца са вълшебни сами по себе си. Тези, които участват във видеото са феноменални и успяха да покажат това по най-добрия начин. За ограниченото време от 3 минути, исках да има максимален брой деца. Мисля, че е важно ти самият да имаш деца, за да разбереш как да се отнасяш към тях. Другото е да имаш много търпение и да работиш бързо, за да не се изпусне момента”, споделя режисьорът.

Във видеото участват над 20 деца с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките малката Лидия Ганева е облечена с тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева от българската фирма за детско облекло „Family Haski”. Обувките й са изработени по поръчка от КК – Колев и Колев. 


Четете още:

🔴 Ексклузивно по БНТ! Сензационна находка в старата българска столица Плиска!

🔴 Стилиян Петров все пак се завръща на терена

🔴 Хирург от ВМА извая дървени скулптури с моторен трион (СНИМКИ)





Източник: Мениджър





Коментари

горе