Хороскоп за 25.10.2016





Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Проблем от паричен характер ще се изпречи пред Вас и Вашия любим човек през днешния ден. Средствата ще са или прекалено много или прекалено малко за постигане на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази сложна задача заедно. Бъдете внимателно и предпазливо.

Рак

Във всички близки отношения на общуване е ключът към успеха. Затова ако подозирате, че човекът, когото обичате, скрива своите истински чувства, не се колебайте нито минута , за да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни намеци отвличат от истинските проблеми. Новата информация може да поиска от Вас корекция на очакванията, но това няма да повлияе на същността . Най-важното е, да дадете възможност на този човек да разбере, че винаги ще бъдете на негова страна.

Лъв

Там, където другите скучаят, Вие намирате простор за творчество. . Разбира се, може да Ви се прииска да разнообразите своето утро със слушане на аудиоурока: „Започнете да говорите италиански за 3 седмици”. Или пък ше си дадете сметка, че оранжевите връзки видимо освежават стария Ви чифт кецове. Или разкрасете старата сива клавиатура с лак за нокти. Да весело е с Вас и по този въпрос не може да има друго мнение. А и никой няма да може да Ви попречи, да прекарате времето си отлично!

Дева

Ще имате много работа - разнообразна, но и доста уморителна. Ще се налага постоянно да превключвате от една задача на друга, а това ще бъде причина, за да не можете да свършите нищо до край, което пък ще води до постоянно нарастване на напрежението. Ще бъде много трудно да се справите без надеждни помощници, така че е добре да побързате да ги намерите. Вечерта е подходящо време, за да дадете воля на фантазията си. Ако не рисувате фантастични картини, или не пишете разкази за живота на измислени същества, погледайте фантастичен филм или зрелищно екранизирана приказка.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Денят е многообещаващ и доста удачен. Проблеми могат да възникнат само за Скорпиони, които не се решават да дадат воля на фантазията си и да поемат по собствен път. Оригиналност и даже екстравагантност – това са нещата, които биха Ви позволили днес да си осигурите не само подкрепата на звездите, но и на важни и влиятелни хора. Доста сте привлекателни и затова няма да можете да се оплачете от недостиг на внимание. Само че запознанствата и въобще общуването с представители на противоположния пол, изискват предпазливост, а Вие сте склонни да проявявате прекомерна доверчивост и стремеж да се опитвате да ускорявате събитията.

Стрелец

Уморителен ден, който няма да е свързан с големи успехи, но който ще изисква много труд и ще Ви остави малко време за развлечения. Оторе на всичко не трябва и много да се престаравяте. Поставете си няколко действително важни задачи, и намерете способни хора, на които може да разчитате за тяхната реализация. Това ще Ви помогне да сведете собствената си трудозагуба до минимум, което е много актуално, тъй като днес творческият Ви потенциал няма да е прекалено висок. Приятна изненада могат да Ви донесат роднините или членовете на семейството. Приятелите съвсем няма да са с незначителна роля в събитията , които ще се разгърнат в личния Ви живот.

Козирог

Вашият любим човек днес ще бъде крайно безотговорен. Дори и да Ви е дал честна дума, че ще направи нещо. Няма да го направи - не се и надявайте. И при това няма да има и грам умисъл: една досадна разсеяност и забраванство. Ще се наложи да поемете всички тежести на свой гръб...

Водолей

За грешките, допуснати през този ден, ще се налага скъпо да заплатите. С интерес Ви наблюдават влиятелни хора, подкрепата на които вероятно би помогнала да се издигнете в службата. Така че не е зле да положите усилия, за да се покажете откъм най-добрата си страна, а и да им направите добро впечатление. Възможно е да имате проблени в личните отношения: уморени сте и емоционално, и физически, а близките Ви не разбират това, и очакват от Вас оптимизъм и жизнерадостност.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо...


Четете още:

🔴 Градинарството подобрява настроението и помага на жените да отслабнат

🔴 Картофен хляб на тиган

🔴 Лимонова вода за по-добро здраве





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе