САМО ЗА ДАМИ! Три природни лека за най-мъчителния женски проблем!



Вагинална сухота е едно от най-неприятните усещания за всяка дама. Изразява се във възпаление и сърбеж, парене, болка по време на полов акт и често желание за ходене до тоалетна. Природата обаче разполага с три растения, които лесно премахват всички тези неприятни симптоми.

1. Отвара от лайка

Правят се бани с лайка, които успокояват проблемното място и улесняват състоянието на сухота, причинено от намаляване на производството на естроген. Противовъзпалителните свойства на лайката помагат за успокояване дразненето и облекчават сърбеж.

Съставки:

2 шепи лайка

1 литър вода

Оставете да заври водата. След това, просто добавете  лайката.

2. Куркума

Антибактериалните свойства на куркумата я правят верен съюзник в борбата срещу сухота в интимната област. Куркумата помага, ако причината за проблема е вирусна инфекция. Редовната консумация на куркума служи като отлична профилактика на вагиналната сухота. Но може и да се ползва външно.

Съставки за рецептата:

куркума на прах

мляко

Смесете съставките, докато стане гладка паста. Нанесете продукта на вагиналната област за няколко минути, след това измийте с обилно количество вода.

3. Алое Вера

Гелът на това растение е отличен овлажнител. Той помага да се ликвидира сухота на влагалището и възстановява естествения рН баланс. Засилване на ефекта от него се постига с мляко – то съдържа киселина, която е от съществено значение за възстановяването на бактериалната микрофлора на интимната област.

<

Четете още:

🔴 Масово сме под риск от хипертония! Ето защо!

🔴 ЕТО КАК ДА УДАРИТЕ ШЕСТИЦА ОТ ТОТОТО! Гениална формула за успех!

🔴 Скандал с бестселъра на българката Александра - шарлатани печелят от нейно име с фалшиви диети





Източник: pik





Коментари

горе