Даже маникюристката е във възторг, иска рецептата! Как иначе - преди месец едвам скриваше чупливите ми нокти, а сега ме лакира с кеф!



Великата  Коко Шанел казва, че ръцете са визитната картичка на една жена. Добре поддържаният им външен вид е една от основните цели на нежния пол .

За съжаление, не всяка от нас може да се похвали с перфектен вид на ръцете. Но помнете: всичко е поправимо! Днес ще споделим с вас няколко хитри трика, които ще ви помогнат да имате най-нежните ръце и  перфектни нокти  .

здрави нокти

  • Ако не използвате лак или не искате да натоварвате ноктите с химия, натрийте с чесън нокътната плочка . Ефектът е зашеметяващ!

    Не се притеснявайте, миризмата си отива веднага, след като си измиете ръцете, особено ако добавите във водата резен лимон. В него има много витамин С, който има благоприятен ефект върху състоянието на кожата, кожичките около нокътя и ръцете.
    грижа за ноктите

  • Искате ли  ноктите ви да растат бързо  и да останат здрави? Винаги махайте лака след 5-6 дни и давайте на ноктите си малко почивка. Направете им солена баня с добавянето на любимите си етерични масла -  меката кожа на ръцете  е гарантирана.
    как да направите маникюр у дома
  • За да се защити вашите ръце и нокти от  отрицателното въздействие на химичните вещества , винаги носете предпазни ръкавици при почистване на къщата и миене на чинии.
    перфектни ръце
  • Пригответе си експресна терапия, която ще помогне за възстановяване на ръцете, ще върне красотата и здравето им в рамките на няколко минути. За да направите това, смесете 4 супени лъжици зехтин, 2 нарязани скилидки чесън и няколко капки лимонов сок.

    За постигане на ултра-бърз ефект овлажнете памучни тампони в приготвеното средство и ги поставете върху ноктите си в продължение на 30 минути.

    Като превантивна мярка мажете нокътна плочка със сместа преди лягане в продължение на 14 дни. Повторете на всеки 3 месеца.
    грижа за ръцете

  • Вашите ръце ще са перфектни, всеки ще мечтае да се докосне до тях!


    Четете още:

    🔴 Това, което миризмата на тялото ви казва за вашето здраве! Какво можете да направите, за да я контролирате!

    🔴 БЪЛГАРИ НА РИМСКИ ПРЕСТОЛ

    🔴 Космическа сума е нужна на семейство у нас, за да живее добре





    Източник: За Жената





    Коментари

    горе