Всички го имаме, но кой да знае! Оптиките фалират!!! С това чудо хвърляте очилата – орлов поглед, диоптър 0



Магданозът се препоръчва в диетата на бременни жени и на хора, страдащи от диабет, тъй като помага за нормализиране на кръвната захар. Много хора са го включили в списъка на най-добрите растения.

Магданозът е много полезен за жени, които имат проблеми с цикъла. Той се използва за нормализиране на менструалния цикъл и намаляване на болката.

Магданозът е много полезен за очите – това е рецепта, с която ще нормализирате вашето зрение и ще ви помогне да загубите до два диоптъра само за един месец.

Вземете връзка магданоз и го нарежете. Смесете го в подходящ съд с кисело мляко. Необходимо е сместа да се консумира през целия ден. Това лечение трябва да продължи в рамките на месец. След което можете да почувствате промяната – зрението ви ще е по-добро. Но положителните ефекти няма да спрат дотук.

След 30 дни се добавят пресни листа от коприва (по избор) към сместа и консумацията трябва да продължи за още един месец.

След 2 месеца ще се чувствате чудесно и дори можете да кажете сбогом на очилата си. Не забравяйте да споделите тази статия с вашето семейство и приятелите си, може да се окаже, че това е интересно за тях.


Четете още:

🔴 Даже маникюристката е във възторг, иска рецептата! Как иначе - преди месец едвам скриваше чупливите ми нокти, а сега ме лакира с кеф!

🔴 Това, което миризмата на тялото ви казва за вашето здраве! Какво можете да направите, за да я контролирате!

🔴 БЪЛГАРИ НА РИМСКИ ПРЕСТОЛ





Източник: lekuvai





Коментари

горе