Отказвате ли се лесно от мечтите си? Ето 10 правила, които ще ви накарат никога да не се предавате!



Отказвате ли се лесно от намеренията и стремежите си? Ако това е така вероятно това ви прави неудовлетворен и нещастен човек. Много е тежко цял живот да носиш бремето на един неосъществен стремеж, бил той и незначителен за околните! Затова никога не се отказвайте от нещо, което желаете да направите, стига то да не вреди на вас самите и околните.

Тези 10 правила ще ви помогнат никога да не се отказвате от мечтите си!
1.Когато сте на крачка да се откажете си помислете, че стоите на ръба на успеха! Винаги, когато сте най-близо да се предадете, сте най-близо до успеха – не забравяйте това!
2.Отказвате ли се лесно, недейте не сте добър пример. Искате да сте добър пример за околните нали, тогава дерзайте до край дори за най-малкото в живота си.
3.Мислете за не отказването, като за средство да направете света по-добро място за хората във вашия град, село, блок или семейство. Вие сте способни на това и си заслужава усилията!
4.Не се предавайте, защото вие заслужавате щастие. Заслужавате да дарявате околните с щастие и отказването не работи в полза на тази ви цел.
5.Винаги се вдъхновявайте за целите и мечтите си. Помислете – отказвате ли се лесно и дали вашата инспирация за инициативата, би постъпила, като вас. Определено не щом ви е вдъхновила за нея! Затова изпълнявайте стремежа си до дупка.
6.Помислете за хората по света и околните ви – вие имате възможност да изпълните поставената си цел пред вас, но някой не могат! Направете го, като жест към тях и се превърнете в нечие вдъхновение и сила.
7.Винаги някой е правил „нещото“, което искате да постигнете и вие, значи е по силите на човек. Той отказал ли се е? Не. Защо вие да го правите тогава? Предизвикайте възможностите си!
8.Помислете за силата на волята си. Вие сте силен човек, дори дълбоко в себе си. Проявете тази сила и я впрегнете в посока изпълнение на мечтите и целите си!
9.Отказвате ли се лесно? Недейте! Бъдете себе си! Напомнете си, че вие сте човек с характер, воля, индивидуалност и възможности. Вие можете да си поставяте цели и да ги изпълнявате, не защото сте инат и не зачитате нечие мнение, а защото сте градивна и последователна личност!
10.Оценете реалността и си напомнете факта – човек се развива докато е жив. Поставите ли си реални и изпълними цели, впрегнете ли позитивното в тях, то несъмнено ще сте човек на действието, а не на приказките.
Сега се запитайте отново – отказвате ли се лесно? Вярваме, че вече не е така!


Четете още:

🔴 Всички го имаме, но кой да знае! Оптиките фалират!!! С това чудо хвърляте очилата – орлов поглед, диоптър 0

🔴 Даже маникюристката е във възторг, иска рецептата! Как иначе - преди месец едвам скриваше чупливите ми нокти, а сега ме лакира с кеф!

🔴 Това, което миризмата на тялото ви казва за вашето здраве! Какво можете да направите, за да я контролирате!





Източник: lifetime





Коментари

горе