ЗАЩО АФГАНЦИТЕ НАСТЪПВАТ?



Афганистан е произвел с 43 % повече опиум в сравнение с миналата година, според ООН. Знаем, че откакто американците контролират тази страна, добивът и износът на наркотици са нараснали няколко пъти.

А ние се чудим защо основната част от нахлуващите у нас мигранти са афганци. Защо само млади мъже, организирани, телефонизирани, снабдени с пари, дръзки и все по-нахални ? Чудим се и защо властта бързо ги узаконява, настанява, толерира и гледа като писани яйца, а гони и преследва българите, които се борят срещу нашествието.

Отговорите са в първото изречение. Афганците очевидно се готвят, след като бъдат заселени тук, да се заемат с организацията на мощна мрежа за масово и редовно разпространение на наркотиците, произвеждани в родината им. Когато производството и търговията до крайния клиент са в едни ръце, посредниците намаляват, разходите падат, стоката поевтинява и пазарът се разраства. А парите, които бедните мигранти носят, с които живеят и с които започват да купуват имоти тук, идват всъщност от световната мафия, която инвестира в разширяване на бизнеса си. Тази мафия владее Афганистан и търси разширяване на пазара поради свръхпроизводството. Някои от тези афганци, пакистанци и подобни ще се заселят в България, други ще пуснат корени из цяла Европа и ще създадат стройна, организирана и непробиваема мрежа за разпространение на наркотици, пред която всички полицейски служби ще занемеят.

А ние - защо им помагаме ли ?

Нищо чудно, след като идеята за газовия хъб пропадна, тук да е съзряла и да се развива нова гениална мисъл - да станем поне наркотичния хъб на Европа.


Четете още:

🔴 Пет диети, които борят различни заболявания

🔴 ВНИМАНИЕ! Вкусни плодове, които увеличават риска от кариес

🔴 ВАЖЕН СЪВЕТ! Не прекалявайте с карантията, води до рак





Източник: Lentata





Коментари

горе