Седмичен хороскоп за 31 октомври





През тази седмица ще са ви нужни повече здрави нерви. Понеделник ще ви донесе изненада, която ще подложи на изпитание дисциплината ви. Рискът от това да влезете в конфликт с важна персона във вторник е прекалено голям. В сряда важните разговори няма да се разминат, но тонът ще е много по-смекчен. Четвъртък и петък ще ви дадат увереност, която обаче трябва да оставите само за себе си, за да не подразните околните със самочувствието си. Не си правете стриктни планове за събота и неделя, тъй като няма да сте господари на ситуацията. Неделя вечерта ще имате своите приятни мигове. Телец

Седмицата ще ви даде много предимства пред останалите. Това се отнася най-вече за служебната сфера. В понеделник начертайте добре стъпките, които смятате да предприемете, а във вторник действайте с размах. Имайте предвид, че тогава може да ви се наложи да останете до късно в офиса. Сряда е добър ден за полагане на грижи за тонуса и външния ви вид. В четвъртък си подарете 1-2 часа след работа в сладки приказки с любим приятел. Петък е добре да прекарате вечерта в занимание, което да ви разтовари - концерт или изложба. Съботата посветете на всичко онова, което трябва да се довърши в дома. Неделя забравете за всякаква работа и прекарайте възможно най-много време навън.

Близнаци
Седмицата ще е студена, но вие няма да го усетите. Още в понеделник ще се отличавате от останалите с хъса си за работа и желанието за покоряване на нови върхове. Във вторник ще ви се наложи да положите усилия, за да преодолеете пречка, която завистлив колега ще ви създаде. В сряда се подгответе за сериозен разговор и много спешно търсене на решение на внезапно изникнал въпрос. Четвъртък може да ви се обадят от училището на детето, не бързайте с наказанията. В петък вечер отделете повече време на семейството си и направете всичко, за да решите назрелите проблеми. Събота и неделя не форсирайте нещата, а се опитайте да включите всички членове на семейството в домашните дейности.

Рак
Тази седмица ще започне с много емоции, събития, срещи и може би дори раздели. Важното е да не се плашите от нищо. Понеделник ще толкова спокоен, че ще се чудите къде точно ще се вместят всички тези неща, докато не дойде вторникът. Тогава ще имате чувството, че в него са събрани поне три дни, заради интензивността му. Ако в сряда все още са ви останали сили, насочете ги към преглеждането на сметки и документи, внимавайте да не просрочите някое плащане. Четвъртък и петък няма да изискват от вас толкова много дисциплина, но вие вече ще сте настъпили педала. Няма лошо – наваксвайте. В събота и неделя си подарете най-приятните занимания, като започнете от кино и приключите с книга в леглото.

Лъв
Седмицата ще ви даде надежда за подобряване на отношенията с роднина. Още в понеделник планирайте среща с въпросната личност, но внимавайте тя да не се състои във вторник. Тогава няма да сте в настроение за компромиси. Оставете си свободно време в сряда, тогава е най-подходящият ден за осъществяването на срещата. В четвъртък може да си подарите заслужено разпускане и да се почерпите за постигнатото. Петък ще ви се стори като понеделник в служебно отношение и може да ви се наложи да си вземете работа за вкъщи. Опитайте се да я приключите до обяд в събота, за да може да заминете през оставащото свободно време извън града.

Дева
През седмицата може да очаквате малко недоразумения между вас и любимия ви човек. В понеделник бъдете пределно ясни в изказа си, за да не се получат недоразумения. Във вторник необвързаните представители на знака може да имат бурна среща, която много скоро да прерасне във връзка. Опитайте се да не разкажете за това на целия свят. В четвъртък някой може да ви поиска сметка за личния ви живот и ако нямате ангажимент към този човек, съвсем спокойно може да го насочите в друга посока. В петък от вас ще се иска повече на работното място, което ще ви коства не малко усилия. Събота и неделя ще преминат под знака на любовта. Блазе ви!

Везни
През първия ден на новата седмица се опитайте да не противоречите на всички, включително и на самите себе си. Пазете си силите за вторник, когато на главата ви ще се струпа цялата работа на света, а времето едва ще ви стигне да свършите и половината от задачите си. В сряда станете по-рано от обикновено, за да имате време за контрастен душ, който да ви тонизира добре, тъй като денят ще е наситен с много движение и комуникация. Четвъртък и петък ще сте късметлии и ще минавате между капките, дори ще получите повече от колкото очаквате в личния живота. Събота и неделя нека да минат като сън – точно това, от което най-много се нуждаете.

Скорпион
Седмицата ще е доста взривоопасна за представителите на знака Скорпион. Още в понеделник бъдете много внимателни, най-добре не шофирайте и се оглеждайте на пътя. Вторник ще бъде най-хубавият ви ден, когато ще се почувствате разбрани и признати от любимия ви човек. Сряда няма да се отличава с особени събития, но в четвъртък ще постигнете ваша лична цел, свързана с пари. В петък ви очаква сбъдване на мечта, само не прекалявайте с алкохола по този повод. Събота и неделя ще преминат точно, както сте си ги представяли. В неделя се пазете от спор, който може да прерасне в сериозен конфликт.

Стрелец
Седмица на любовта очаква представителите на знака Стрелец. Точно на това чувство наблегнете в понеделник и не влизайте в конфликти, защото няма да спечелите нищо от тях. С напредването на дните заетостта ви ще се повишава, като пикът ще дойде в сряда. Само положителният поглед на нещата ще ви спаси от прегряване. Последните два дни ще развиете такава завидна дисциплина, че ще се изненадате неприятно от идването на почивните дни. Опитайте се да се отпуснете и да не предизвиквате ненужни разговори, които може да доведат до неприятни последици в неделя.

Козирог
През тази седмица трябва да сте свежи като краставички, дори това да ви направи леко кисели. Понеделник отдайте на решаването на спорни ситуации и не се занимавайте с прекалено извисени и творчески дела. Вторник ще ви изненада приятно у дома. В сряда ще ви се наложи да приемете ролята на миротворец, но в четвъртък емоциите ще ви дойдат в повече и е добре да се оттеглите от бойното поле. Така ще се получи, че още в петък ще може да се отпуснете за почивка. Просто никой няма да се сеща да ви закача, което ви дава пълното право да зачезнете извън града през почивните дни.

Водолей
Първият ден от новата седмица най-добре прекарайте в състояние на транс, повтаряйки си: „Всичко е наред!“ Вторник ще ви се усмихне със светлината на най-желаните очи и ще останете в това състояние и в сряда, та чак в четвъртък, когато вече ще трябва да се опомните, че освен любов, на този свят имате и други задължения. Няма как ще трябва да си наложите да се съсредоточите за работа. Нека чувствата ви ви вдъхновяват, вместо да ви отдалечават от разума. Петък и събота думата „дисциплина“ ще е ключова. В неделя се пазете от прекалени емоции, те само ще ви изтощят.

Риби
Седмицата ще ви завари в летящо състояние, което много бързо трябва да приземите – за ваше добро. Истината е, че във вторник ще сте късметлии ако съумеете да внедрите шантавите си видения в реалността и работата ви. В сряда емоциите може сериозно да ви навредят, така че се пощипвайте по-често, за да се събудите. В четвъртък и петък сложете невинната си маска и посрещайте всички лоши погледи и думи с невинна усмивка. Събота и неделя обещават да преминат в сладка забрава, само това да не доведе до загуба на вещи и акъл.


Четете още:

🔴 В неделя връщаме часовниците с един час назад

🔴 Английската армия купува 350 снегоходки от българската Small Foot

🔴 Д-р Гайдурков съветва: 2 пъти седмично месо, 1 път глезене





Източник: Актуално





Коментари

горе