ЧИЧОВОТО ХОРО - напълни ми ДУШАТА! Вижте и вие това известно хоро, идващо от Северна България!

Каратеките ни се прибраха със 7 медала от европейскотоОтборът ни по карате киокушин се завърна от Европейското първенство по бойното изкуство за мъже и жени в Холандия, което се организира от Световната киокушин федерация (KWF), със седем медала.

 

Два от тях са сребърни, а останалите пет бронзови и родната делегация определи представянето ни като добро, защото конкуренцията е била смазваща. Михаела Иванова и Кристиян Дойчев бяха много близо до титлата, но останаха със сребърни медали. Иванова дори завърши финалния двубой със счупен нос.

 

"Мисля, че това е много добро класиране за нас. Отборът е сравнително млад и тепърва ни предстоят големи победи. Имахме възможността за златен медал, но нямахме късмет. Съдбата не беше с нас", каза треньорът Захари Дамянов.

 

За сребърния медалист Кристиян Дойчев състезанието е било изключително тежко. "Загубих от руснак на финала. Преди това играх пет срещи, които бяха трудни и тежки", заяви той.

 

Водачът на делегацията Христо Трайков пък добави: "Състезанието беше много тежко. Имаше 426 участници от 26 държави и все пак нашите хора се представиха много добре".

 

С бронза пък останаха Христо Георгиев, Йордан Йорданов, Беркджан Шен, Георги Дойчев и Димитър Димитров.

 

Следващата голяма надпревара , върху която родната федерация е фокусирала усилия, е световното първенство за юноши и девойки, което ще се проведе на 3 и 4 декември във Варна.Източник: Днес.БГ

Следваща статия:
Тръгнат ли бежанците от Турция няма кой да ги спре, призна Бъчварова

Коментари

Видео на деня

горе