Ученик вдигна тузарска къща от шишчета



Ученик от Мездра вдигна двуетажен тузарски имот от клечки за шишчета. Талантливият единадесетокласник учи в Професионална гимназия по механизация на селското стопанство.

„Това е моето хоби. Изработката на този проект ми отне около 4 месеца. Направен е изцяло от тези дървени клечки. Трудно е, но пък си заслужаваше”, разказва Даниел Цветков.

Двуетажната къща, сътворена от единадесетокласника, разполага и с 3 тавански стаи. Всички помещения в нея са просторни, както и балконите към имота.

Първият етаж разполага и с просторен гараж, в който могат да се поберат два леки автомобила, разказва още младият проектант.

Въпреки че учи за монтьор, младежът от Мездра се раздава смело и в дизайна на превозни средства. Има десетки скицирани автомобили. Готов е и първият му авторски проект. Модерното превозно средство носи името „Индела”.

Уменията на Даниел не остават незабелязани и от ръководството на школото, в което учи и решават да му доверят декорацията на коридорите в гимназията, по които младият талант рисува автомобили.


Четете още:

🔴 Тракийската цивилизация е българска и целият свят трябва да го научи

🔴 Безплатен транспорт и неучебен ден на Никулден в Бургас

🔴 Пълнен шаран за Никулден - вижте стъпка по стъпка как се приготвя!





Източник: Кмета





Коментари

горе