Колаж с Румен Радев и Илияна Йотова взриви интернет



Появата на Румен Радев и речта му в НС бяха широко обсъждани. Интернет обаче е най-голямата гилотина и най-големия критик или ментор за държавния глава.

А социалните мрежи ясно показаха, че му симпатизират. Достатъчно, за да го направят звезда.

Шегите по повод на новия президент не закъсняха. Появиха се колажи, в които той и Илияна Йотова бяха сравнени с Пеги и Ал Бънди от хитовия комедиен сериал „Женени с деца“. Други шегобийци обърнаха внимание на косата му. „Не, Румен Радев не носи перуки. Но снимката говори сама за себе си“, пише под любопитен кадър. А на него ясно се вижда, че вицето на президента Илияна Йотова мята буйни къдрици зад гърба.

Президентът, който определено е на път да се превърне в народен любимец, трябваше да преглътне и още една шега — коментари за заекването в началото на речта си. За новия държавник бе повече от ясно, че в началото се притесни, но бързо се взе в ръце. Не липсваха обаче критики и шеги от типа на „Текста чете Румен Радев“ и „Реч? Поне да я беше прочел веднъж, преди да чете текста“, гласят още коментари в мрежата.

Новият лидер се оказа замесен и в шега относно САЩ и Русия.

„Ние сме ти приятели. Не като другите!“, пише на снимка, на която са Путин и Тръмп заедно.

Не липсваха и коментари по повод датата на встъпване в длъжност. „Защо Доналд Тръмп заема поста си на 20 януари, а Румен Радев на 22?

Защото Владимир Путин не може да бъде на две места едновременно“, шегуват се в социалните мрежи.



Четете още:

🔴 РОДОПИТЕ – Минералните извори

🔴 Това ще ви накара да си слагате лук в чорапите абсолютно всяка вечер! Освен, че ще ви подмлади, лукът...

🔴 Снегът разхубави още повече Пловдив, вижте най-стария жив град в Европа през нощта





Източник: За Жената





Коментари

горе