До 5-ти февруари Вселената ви казва едно голямо "Да" - време е за сбъдване на мечти! - Хороскопи



От 7 януари до 5 февруари вселената е в режим „съдействие“ – вселената в представителство от слънчевата система, разбира се. В тази разкошна пролука от време всички планети, гледани от нашата геоцентрична перспектива, се движат директно – плават в междузвездното пространство заедно, в една посока, в синхрон – по потока на голямата космическа река. 

Сякаш всички богове са в разбирателство, а пък дрязгите им временно са изгубили своята тежест и сериозност. Конфликтите им се преобразяват в кинетична енергия за действие и сътрудничество. Слънчевата система затрептява на вълната на благосклонността и помощта към човечеството. Тя се намира в състояние на вроден ред, а нашите сетива са способни да уловят тази изначална даденост на божествена хармония в битието. 

Природните сили чрез нашите собствени нагласи са много по-склонни да ни помагат, отколкото да ни възпрепятстват. Особено когато става дума за начинания и проекти, отдадени на общуването, свързването с другия, обмена на знания, собственото ограмотяване и помъдряване в името на по-висша и по-широка кауза. Това е така, защото началото на „космическото съдействие“ е белязано от обръщането на Меркурий в директен ход, а краят му от настъпването на юпитеровото ретроградие. 

За да удовлетворим изискванията на Меркурий – който тръгва директен в знака на Юпитер, Стрелец, подчертавайки тяхното тясно взаимодействие – е нужно да бъдем добре подготвени чрез разностранна, интелигентна и качествена информация и чрез стратегически познанства и контакти. По този начин Юпитер ще може да окаже своята благодатна подкрепа за далновидност и успех в начинанията от всякакъв характер.

А начинания през този месец на зелена светлина ще има, защото сега е моментът да се възползвате. Вселената ви казва едно голямо ДА. Можете да кажете едно голямо ДА на любимия човек и брака, на встъпване в нова длъжност, на стартиране на бизнес, на забременяване, на важни бизнес решения за промени и най-вече за разширяване и преструктуриране. 

Използвайте това време, за да визуализирате мечтите и намеренията си. Поставете начало на проекти, които отдавна ферментират в ума и сърцето ви. Сега е моментът да се възползвате от съдействащата ръка, която небето подава. Няма пречки, няма спънки.

В общия случай, разбира се, защото на индивидуално ниво приоритет винаги има рождената карта на личността и онова, което по уникален начин се случва с нея на фона на колективната картина. Колективната картина обаче предоставя достатъчно умиротворен пейзаж, в който всеки би могъл да си намери някакво комфортно кътче. 

Най-знаменателен ден за възнамерявания и посаждане на семенцето на бъдещето в рамките на тази свободна от ретроградие зона е 28 януари, когато рано-рано в 2 часа се случва новолунието във Водолей, знака на волното въображение и свободния полет на мисълта и мечтите. Използвайте този пик на енергията и в следващите осем часа от началото на новолунието отделете време за медитация, визуализация и записване на онова, което се стремите да сътворите от себе си, живот си или някои по-конкретни житейски дадености. 


Четете още:

🔴 Една напълно реална история от живота, която ще Ви накара да се трогнете и в същото време да се замислите сериозно!

🔴 10 цитата на великия Йордан Радичков

🔴 Историята, която ще разплаче дори най-коравосърдечните! Вижте я!





Източник: edna





Коментари

горе