Снежна сватба като приказка на Гребната! Двама пловдивчани си казаха "да" /СНИМКИ/



Може да е скована от студ, може да е заледена, но Гребната база си остава едно от най-романтичните кътчета за пловдивчани. Преди 12 години точно на това място двама млади се видяха за първи път. И… искрата на любовта пламнала мигновено. Затова в днешния ден, който Анелия и Стефан избраха, за да си кажат официално „да”, те отново са тук – на Гребната.

Така две приказки – една любовна и една снежна, като че ли се сляха, за да направят празника на двамата пловдивчани още по-красив. Пред Бога, близките хора и замръзналите дървета Анелия и Стефан станаха семейство. А през май очакват и мъжко попълнение – тогава ще се появи и техният първороден син.

На всичкото отгоре Анелия и Стефан се оказаха единствените младоженци днес в Пловдив. Очевидно други смелчаци да се хвърлят в приключението „семейство” в този студ не са се намерили. От Обредния дом казаха пред Trafficnews.bg, че вчера също е имало една-единствена сватба  в Пловдив.

Екипът на Trafficnews.bg пожелава на младото семейство прекрасните мигове, преживени заедно, да не секват, а любовта им да бъде точно толкова приказна и красива, колкото е Гребната днес.


Четете още:

🔴 Глад за шофьори в Пловдив! Никой не иска 4000 лева заплата /ВИДЕО/

🔴 Безкомпромисно ще отстоявам правата, интересите и достойнството на своя народ

🔴 ЗАЩО ВЕЗНИТЕ СА НЕЗАБРАВИМИ?





Източник: trafficnews





Коментари

горе