Българите в Чикаго подкрепиха Надя Недялкова в конкурса за Мисис Бургас



В БЪЛГАРИЯ ДА СИ УСПЯЛ ПО ЧЕСТЕН НАЧИН Е ПОДВИГ или защо българите в чужбина подкрепят НАДЯ НЕДЯЛКОВА в конкурса “Мисис Бургас ‘2017″

17353522_10206775039253710_6914895280032389637_n

След като майката на Надя публикува в профила си във Фейсбук статията „НАДЯ НЕДЯЛКОВА – ДАМАТА С ЧЕРВЕНОТО САКО В КОНКУРСА МИСИС БУРГАС 2017“, в която разказва историята на дъщеря си, номинирана за Мисис Бургас, българите в чужбина, и най-вече в Чикаго, заложиха на успеха и амбицията на красивата бургазлийка. Всички, които познават и обичат Рени Недялкова – известна в Чикаго като бургаската поетеса, изразиха своята подкрепа и гордост от успехите на Надя Недялкова в коментари във Фейсбук, част от които поместваме по-долу.

Elenka Joy: Поздрави, Рени! Гласувах за дъщеря ти, защото заслужава! Успех, такива деца са Гордост за България и света.

Dessislava Markova: Имате прекрасна дъщеря! Успех! Гласувах.

Milka Mironska: Браво на момичето! Заслужава да победи, но не мисли, Reni, че заслугата е само нейна! Ти си тази, която си я създала и възпитала! Нейните успехи са и твои! Good luck!

Peter Stamatov: Bravo! Този път и аз ще участвам и гласувам.

Христина Николова: Прекрасна е! Впечатляваща биография! Гласувах и пожелавам успех!

Lidiya Dimitrova: И аз дадох своя глас, пожелавам й успех ! Да ви е жива и здрава и все така да ви радва, и все така да се гордеете с нея.

Galinka Malinka: Изчетох всички кандидатури, но най-силно впечатление ми направи именно Надя! Така че гласувах за нея! Пожелавам й успех, наистина заслужава да спечели.

Antoaneta Avramova: Гордея се много с твоята дъшеря! И като майка, и като жена, и като страничен наблюдател, Надя заслужава наградата!

Гинка Герова: Пожелавам й успехи, да бъде все така упорита!! Браво!!!

Toshka Toneva Momchilova Gager: Успех. Много красива, умна и трудолюбива.

Elena Nenkova: Успех на Надя – заслужи гласа ми! На теб, Рени – поздравления, за дъщерята, която си отгледала и възпитала да е амбициозна и борбена. Така успехът сам я намира!

Лили Качова: Гласувах много рано сутринта и ако може по-късно пак ще гласувам. Желая успех! И хубава, и успешна е тази млада жена. Заслужава да я подкрепим.

Анна Йорданова: Разбира се, че Надя заслужава най-много, гласувах.

Карамфила Стефанова: Здравейте!!! Гласувах за дъщеря Ви от сърце, защото го заслужава!!! Пожелавам й успех!!!

Атанаска Русева: Гласувах и ще продължавам да гласувам за това прекрасно дете, успех й желая, защото наистина го заслужава.

Славянка Бетова: Гласувах! Приятели, гласувайте всеки ден, не спирайте! Това същество, тази прелест го заслужава! Погледнете излъчването й! Стискам палци!

Радка Миндова: Желая успех на тази красива и целеустремена млада жена!

Тоня Борисова: С удоволствие гласувах два пъти вече, Рени. Искрено желая на прекрасната Надя успех!

Daniela Georgieva: Искрено се надявам някой ден да мога да напиша нещо подобно за моите деца.

Dobri Karabonev:  Бургаска красота. Взела е най-хубавото от майка си.

Suzana Davidkova: Дъщеря ти определено заслужава да спечели!!! Успех!!!

Lambrina Yankova: Браво на момичето!!! А ти си една горда майка!!!

–––––––––

„Четейки това, ми се иска да кажа на всички – има надежда за България, докато децата ни успяват – по честния начин. Иска ми се това да бъде зрънцето надежда, че нещата се случват, когато вярваме в тях и когато ги подкрепяме“ – пише Рени Недялкова. И благодари на всички, които са изразили подкрепа за Надя.

Надя Недялкова

Надя Недялкова

Из „НАДЯ НЕДЯЛКОВА – ДАМАТА С ЧЕРВЕНОТО САКО В КОНКУРСА МИСИС БУРГАС 2017“

…Докато децата ходеха на плаж, тя учеше за изпити. И така, завърши паралелно Техникум по икономика и Английска гимназия едновременно. Не защото изборът ни беше грешен, а защото го искаше, защото беше упорита, а когато иска да постигне нещо, никой не може да я спре.
И когато говорим за избор, по-късно тя направи друг, много важен в живота й избор – остана в България. Аз по принцип не вярвам в конкурси и лотарии. Но това, че не вярвам, няма значение, защото невярвайки, спечелих зелена карта, която преобърна живота ми. И точно тогава, когато имаше възможност да замине заедно с нас за САЩ, тя каза – НЕ! И остана. Остана в Бургас, завърши право, и продължи кариерата си в най-големия финансово-застрахователен холдинг Алианц България, където за шести път е удостоена с приза ”Най-успешен Мениджър на годината”.
Но не е само това. Надя премина обучение в Дейл Карнеги, което й отвори нови пространства за изява. Като консултант и трейнър за личностно и професионално развитие сега тя провежда обучения, пътува, среща се с много хора. И всичко това съчетано със семейството и децата. Ще попитате как се справя? Работа, пътувания, три деца, куче… Как ли? С много любов. И с подкрепата на семейството си.
Колко от нас, на 32 години могат да се похвалят с такава биография? Колко от нас биха направили тези избори? Колко от нас, които сме зад граница? Да, за нас е по-лесно, защото нямаме избор, освен да се борим и да успеем. Но в България, да си успял по честния начин, е повече от подвиг.
Има конкурси и конкурси, но този е различен. Това е конкурс за успеха. Аз мисля, че Надя заслужава титлата МИСИС БУРГАС, защото е красива и успешна, упорита и добра, и защото Бургас я заслужава.
Затова, моля, гласувайте за НАДЯ НЕДЯЛКОВА, за дамата с червеното сако.

Райна Недялкова-Качулкова


Четете още:

🔴 Това са 5-те признака за недостиг на витамини, които са изписани върху лицето ви

🔴 Само ако знаех по-рано … Содата, използвана по такъв начин, може да Ви направи красиви и с 10 години по-млади, само за няколко минути!

🔴 Най-накрая разбрах, колко трябва да ходя, за да започна да отслабвам!





Източник: Euro Chicago





Коментари

горе