Зодиите, които няма да бъдат щастливи никога заедно



Започваме с това, че всеки принцип си има изключение, което, обаче, не го отхвърля. Поради това, ако откриете себе си и партньора си в следващите редове и все пак сте щастливи, то ние от сърце ви пожелаваме това щастие да продължи завинаги! Но по-вероятното е вече да имате неприятен опит и да се съгласите с написаното. Защото има характери, които просто не си пасват и това е. Няма добри и лоши, а несъвместими. А от гледна точка на астрологията това са следните зодии.

Водолей и Риби

Водолеите са свободолюбиви хора, които с огромен интерес изучават всички възможности, които животът им предлага. Действията им са непредвидими и обикновено водени от желанията им в момента. Не умеят да показват чувствата си, нито пък си падат по романтичните изненада. Рибите от своя страна държат именно на това. Те няма как да преглътнат пренебрежението на партньора, както и липсата на романтика и нежност. Връзката между тези два знака е крайно неперспективна.

Овен и Телец

Въпреки, че и двете зодии са упорити и със силен характер, отношения между тях трудно биха се запазили. Представете си, как Телецът е седнал на люлката на двора, отпива от чашата хубаво вино, хапва си френски сирена и се наслаждава на залеза. В същото време Овенът нахлува и на лицето му се появява ужасяваща гримаса – как така Телецът си губи времето за глупости, вместо да свърши нещо. А има толкова много неща за вършене, да му се не знае! Просто бохемската и изискана същност на Телеца никога няма да може да се съчетае с първичната арогантност на Овена.

Рак и Везни

И двамата са умни, чувствителни, вярват в истинската любов и ненавиждат агресията. И все пак, тяхната връзка е почти невъзможна. Везните обичат светския живот, излизанията, харченето на пари, събиранията с приятели, импулсивните решения. Ракът предпочита да си стои вкъщи и да си събира парите. Той винаги ще се чувства недостатъчно обичан и оценен, защото няма как да разбере защо Везната предпочита да го остави вкъщи и да отиде на театър, например. Отношенията между двата знака биха били възможни на цената на много компромиси. Но нито един от тях не си пада по тази дума.

Лъв и Дева

Лъвът обича да е сред хора и да бъде център на вниманието. Девата предпочита да стои настрани и да наблюдава и то в компанията само на най-близки. Лъвът е енергичен, агресивен, действа със замах. Девата рядко избухва, усърдна е и прави нещата стъпка по стъпка. Но всичко това не е кой знае какъв проблем в сравнение с това, че Лъвът иска да усеща подкрепата на партньора си, особено в новите си начинания. А Девата обича да критикува. И да обрича на провал почти всичко, още преди да е започнало. Нещо, което лъвската природа никога няма да приеме. Затова връзката между двата знака е адски трудна.

Близнаци и Козирог

Този съюз в началото винаги е много интересен и вълнуващ. Козирогът е възхитен от жизнения, креативен и забавен Близнак. А Близнакът се чувства изключително специален заради сигурността и подкрепата, които неговият Козирог предлага – и в материален, и в емоционален план. Но след време различията стават като тръни в очите и на двамата. Козирогът започва малко по малко да се отвращава от фриволното поведение и непостоянния характер на своя партньор. Близнакът от своя страна еотегчен до смърт от по-консервативния начин на живот, че и разбирания на Козирога. А Близнакът скука не търпи! Козирогът пък не търпи вятърничевост.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е сложна личност, трудна за разгадаване и недостъпна. За него животът е борба и той преследва целите си, разбивайки на пух и прах всяка пречка, без да мисли за последиците. Стрелецът пък е изключително открита и откровена персона, за която животът е една игра. Той преминава с усмивка, а не с юмруци през него. В един момент ще се погнуси от действията на Скорпиона. Но много преди това да се случи, Скорпионът ще е започнал да гледа на Стрелеца като на дразнител номер едно в живота си.Това постоянно напрежение и неразбирателство може да накара двата знака не само да се раздлеят, но и да се намразят.


Четете още:

🔴 Да попаднеш в пъстрия свят на Чудомир – село Турия · Пътешествия без край

🔴 Ивайло – "смелото сърце" на средновековна България

🔴 Лентата "Слава" тръгва по света





Източник: glas





Коментари

горе