Една 30-годишна майка взриви "Фейсбук": Не гледам Слави! Но няма да допусна да се върне тоталитаризма



Във "Фейсбук" фен групите на Слави Трифонов буквално избухнаха в последните часове.

Ето какво пише една от тях "Слави, време е да изхвърлим боклука"

Приятели, ето какво писмо пристигна до нас след вчерашните действия на бТВ

"Здравей, Слави! Аз съм 30-годишна майка на две деца, която живее в София. Всеки път, на всички избори съм гласувала за десни партии. Исках свобода, исках демокрация, исках БЪДЕЩЕ! 

Трябва да призная, че отдавна не гледам Шоуто, защото грубите смешски и доста от песните никак не ми допадат. Дали обаче ми харесва предаването ти или не изобщо няма значение. Вчера абсолютно скандално и незаконно в България беше погазена свободата на словото и беше наложена цензура. Винаги съм била „За“ правото човек да може да казва каквото мисли, но явно днес в България, в 21-ви вече вече това е забранено. Връщаме се в тоталитаризма, когато дори заради един виц те пращаха на заточение. Ужасена съм! Какво се случва в една държава, където уж цари демокрация! Първо спряха карикатурите на Комарницки, после свалят предавания!!! Къде е Европа?

Къде са неправителствените организации? Къде са хората??? Не приемам никаква форма на цензура! НИКАКВА! А днес сме свидетели на това!

Днес, аз, жената, която никога не те е харесвала заставам зад теб! Защото няма да допусна децата ми да живеят отново в онова време на тоталитаризъм, няма да се примиря с този натиск! НЯМА!


Четете още:

🔴 Майсторски изработен пръстен вдъхнови младеж да предложи брак на любимата си

🔴 Април започва с истинска пролет, температурите бавно вървят нагоре

🔴 Тази е най-добрата новина за деня! Поклон, мили хора!





Източник: Petel





Коментари

горе