Стафидена отвара пречиства черния дроб и детоксикира организма



Стафидената отвара е изключително средство за пречистване на черния дроб и за цялостна детоксикация на организма.

Специалисти препоръчват консумирането на стафидена вода в продължение на 4 последователни дни. Подобрява се храносмилането, организма се зарежда с енергия. Приемът на стафидената отвара стимулира всички биохимични процеси в черния дроб. Подпомага детоксикирането на кръвообращението. Стафидите се определят от лекарите като уникален източник на антиоксиданти, които защитават организма от свободните радикали. Те са причината за повечето онкологични заболявания. Водата от стафиди е изключително полезна и  може да пречисти цялостно черния дроб, както и да предпази човек от сърдечносъдови заболявания.

Специалистите препоръчват да се консумира веднъж на ден, на гладно и поне 30 минути преди закуска. За най-добри резултати е добре да се приема около седмица последователно, след което се прави почивка.

Напитката е много полезна и за храносмилането. Подпомага добрата обработка на хранителните вещества в стомаха, като с това се намаляват и киселините. Представлява стабилен "чистач" на токсините и всичко вредно в организма. Благодарение на пречистването на черния дроб и подобряването на кръвообращението, стафидената вода представлява идеално средство за отслабване.


Четете още:

🔴 Артишокът е добра алтернатива при борбата с рак на гърдата

🔴 Снимка от Карловския Балкан с награда на "Sony"

🔴 Смел българин обезвреди престъпник в Лондон





Източник: Фрамар





Коментари

горе