Тази абитуриентка просълзи цяла България, видът й ще ви разтърси (СНИМКИ)



Мирела е една от хилядите зрелостници тази година. На бала си обаче тя не приличаше на всички останали. Мими реши да облече на паметния за нея ден близо 100-годишна носия.

Красивата девойка успя да разтърси хиляди с вида си. Тя самата призна пред БЛИЦ, че е събирала 3 години всичко по облеклото си. "Дори аксесоарите са автентични", заяви Мирела.

Момичето събра погледите с облеклото си. Тя не спря да развява родното знаме и да играе хора през целия ден, а от модерния й джип звучеше само народна музика. 

"Избрах да бъда с носия заради малкото хора които се занимават с автентични носии, оръжия и т.н. Надявам се повече млади хора да се вдъхновят от моя вид и моя избор и те да направят същото, защото това е българското и истинското", заяви пред БЛИЦ Мирела.

Момичето завърши Софийската гимназия по хлебни и сладкарски технологии в София и възнамерява да продължи да се занимава с това. Решила е да кандидатства в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Красавицата от години събира носии и участва в различни възстановки. 


Вероника МАРТИНОВА, БЛИЦ


Четете още:

🔴 Проф. Владко Мурдаров за речта на младите, пълния член и клишетата на политиците

🔴 Писмеността дойде в Русия от македонската земя, Захариева контрира

🔴 Изказването на г-н Путин има ефекта на атомна бомба, пусната върху България!





Източник: Блиц





Коментари

горе