Световен шампионат по фойерверки - Панагюрище



За пета поредна година Община Панагюрище ще бъде домакин на Световен шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017, който ще се проведе в продължение на три дни –26, 27 и 28 май 2017г. Организатор и финансираща събитието е Община Панагюрище, съорганизатор - "Огнена хризантема" ЕООД. Генерален спонсор на шампионата е "Асарел-Медет" АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на "Оптикс" АД. Официален партньор на първенството е пиротехническата компания "ORION ART" – Москва, Русия.

В петото издание на първенството отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, са победителят от 2016-та година - Беларус, Татарстан /Казан/ и Казахстан.

По регламент състезателните отбори ще представят 2-минутно свободно фойерверк шоу, което няма да се оценява. След това ще имат на разположение 3 до 7 минути, в които да представят свое собствено състезателно шоу. Условията за всички участници са еднакви. При изпълненията на състезателите от особено значение е таланта и умението да се представи изкуството на фойерверките. Подгряващата заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от панагюрската фирма "Огнена хризантема" ЕООД.

Община Панагюрище организира богата концертна програма във всяка една от вечерите на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017 .

Официалното откриване е на 26 май /петък/ от 20:00 часа на площад "20-ти април" с концерт на МИХАЕЛА МАРИНОВА, АЛЕКС РАЕВА И DJ DONCHO, и група „SIMAI”. Прочетете повече на: http://www.panagyurishte.org
За повече информация посетете страницата на събитието във facebook.


Четете още:

🔴 Невероятно красиви български села, които трябва да посетите - Жеравна

🔴 Отбелязваме 100 години от гибелта на полк. Борис Дрангов

🔴 Българин с номинация за студентска БАФТА (видео)





Източник: opoznai





Коментари

горе