Експресен тест: С какво ще ви зарадва бъдещето? Може да е простичък, но удря право в целта!



Експертите са създали подобни тестове, за да определят  какво тревожи даден човек в момента. Без дори да го осъзнаваме, ние може би знаем отговорите на много от въпросите, които ни засягат. Всичко е в подсъзнанието ни, което е винаги една крачка напред от съзнанието.

Обърнете внимание на снимката. Какво първо ви хвана окото? Отговорът може да каже много за вас и вашето бъдеще. Може би благодарение на този тест ще бъдете в състояние да направите крачката, на която не се решавате от дълго време. Нека да започнем!

че ви очаква в бъдеще

 

1) Ябълка

Видяхте ли ябълката? Значи е крайно време да се отпуснете и да не мислите за нищо. Вие сте мъдър човек, опитайте се да не се правите грешки, които могат да нарушат спокойния ви живот. Нищо чудно, че ябълката отдавна е символ на мъдростта, както и риска от изкушението.

Съдейки по всичко, вие сте отворени за новостите. И най-вероятно именно нови подобрения може да се появят в живота ви. В същото време, това не е задължително да е някакво голямо събитие. Обновен маникюр и приятно запознанство ще свършат работа и ще ви донесат много приятни преживявания.

2) Пеперуда

Първо сте забелязали пеперудата? Това означава, че вашето подсъзнание предвкусва много положителни събития. Вие буквално летите на крилете на щастието в очакване на изпълнение на нещо необичайно. Погледнато от гледна точка на символиката, пеперудата представлява трансформация на не много атрактивната гъсеница в нежно и ефирно създание. Помислете, не сте ли мечтали именно за това?

Имайте предвид, че животът на пеперудата е кратък и тя има малко време да изпълни всички планове, в противен случай скоро отново ще се превърне в какавида и ще гради новите планове в тесни условия. Затова уловете момента! А върху проблемите ще имате време да помислите.

3) Нож

Виждате ли първо ножа? В този контекст това означава, че сега е времето да се отървете от ненужните притеснения и прости минали оплаквания, които вгорчават вашето съществуване.

Разбира се, да се разделиш с миналото с едно махване на ръката е трудно, но и да се забием в него също не си струва, иначе ни чакат проблеми в бъдещия живот. Затова не зацикляйте в нещо, което може да разрешите с щракване на пръстите. Спомнете си добрата стара поговорка, която гласи: "Седем пъти мери - един път режи".

4) Насекомите

В очите ви се наби насекомото? Това е сигурен знак, че сте в състояние да видите всички нюанси и да направи съответните изводи. В допълнение, имате дарбата да прикривате истинските си намерения и да останете незабелязани за известно време. Понякога е по-изгодно да направите директна атака, но е нужна и сдържаност.

Ако първото нещо, което виждате, е гъсеницата или червея, то за да решите проблемите си, от време на време трябва да се държите така, както искате. Спрете да контролирате чувствата си!


Четете още:

🔴 Е толкова яки тиквички по гръцки не сте яли. Бягайте към кухнята да си направите, че деня мина

🔴 Лекари отчитат бум на херпесните инфекции това лято! Ето какво са симптомите!

🔴 Тежест, подуване на корема, умора? Как да извадите задържаната вода от тялото - 5 кг по-малко само за 3 дни!





Източник: За Жената





Коментари

горе