Бербатов пак напълни "Васил Левски", събра милиони за талантливи деца



Крака за милиарди левове на терена събраха няколко милиона лева за талантливи деца в България и Португалия. Трябва да благодарим на големите футболисти Димитър Бербатов и Луиш Фиго, които направиха празника в София.

Близо 40 000 зрители аплодираха бурно старите любимци, сред които големите идоли на България - Христо Стоичков, Краси Балъков, Мартин Петров, Стилиян Петров. Камата не издържа цяло полувреме и беше заменен от Марто. Точно като при дебюта на Петров в националния тим срещу Англия преди 18 години на съседния стадион.

Резултатът  3:3 между тимовете на Бербо и Фиго не беше най-важен. Макар че феновете видяха брилянтни изпълнения от Трезеге, Бербо, Балъков, Роби Кийн, Фиго. Публиката като цяло беше една идея по-тиха от очакваното. Направи няколко мексикански вълни, но имаше и нетипично за празника мълчание.

Бербо смени няколко роли. Игра като халф и нападател. Дори не се полакоми да вкара гол. Снимаше с телефона си, награждаваше. За 90 минути смени три пъти официално облекло с екипа. Лично награди всички отличници от своята фондация.

На трибуните беше половинката му Елена с двете дъщери Деа и Елиа. Маргарита Бербатова, Йорданка Фандъкова, Борислав Михайлов също седнаха в ложите.



Четете още:

🔴 Точността на този тест е 100 процента! Картата, която си изберете, предвещава близкото ви бъдеще!

🔴 Експресен тест: С какво ще ви зарадва бъдещето? Може да е простичък, но удря право в целта!

🔴 Е толкова яки тиквички по гръцки не сте яли. Бягайте към кухнята да си направите, че деня мина





Източник: offnews





Коментари

горе