Разпострани със всички! Ето какви са правата Ви при проверка на КАТ!

Родна пиеса се превърна в хит в АмерикаДиректорите на няколко големи театрални компании зад океана ще се срещнат лично с авторите на българската пиеса "Паякът", за да преговарят за правата на постановката. Мениджърите на водещи театри от Флорида ще бъдат специални гости на премиерата на американската версия на представлението, за която ДУМА писа.
Йордан Славейков и Димитър Касабов, чието дело са драматургията и режисурата на "Паякът", заминават за Америка в началото на юли. Премиерата на спектакъла с американски актьори е планирана в рамките на големия театрален фестивал в Маями, Флорида - Summer Alternative Theatre festival. Двамата режисьори са поканени да вземат участие в последните репетиции на американската постановка.
Този месец у нас "Паякът" ще се играе на 19 юни в Шумен, на 20 юни пред софийска публика на сцената на ТР "Сфумато" и на 29 юли в Плевен, информира Нели Жекова, пиар експерт.
"Паякът" е протест срещу недостатъците в живота, ясен сигнал, че животът - такъв, какъвто е, не ни задоволява. Паякът - като метафора на неосъществените желания и копнежи, чиято паяжина води към тъмната страна личността.

Анастасия Лютова и Пенко Господинов в сцена от "Паякът"

Източник: Дума

Следваща статия:
Държавата плаща бавачка за дете без забавачка

Харесайте ни във facebook!


Коментари

Видео на деня

горе