В момента всички споделят! Ето я домашната напитка, която сваля по килограм на час! Става за 5 минути!



Бързото отслабване често не се препоръчва от лекарите, тъй като в повечето случаи води до усложняване на здравето и бързо възстановяване на наднорменото тегло. Doctorbg.net обаче предлага на вниманието ви невероятен начин да станете с мечтаната фигура възможно най-бързо, сваляйки по килограм на час.

Нужна ви е най-вече вода. Нарязвате в някаква купа, по възможност по-дълбока, една краставица на кръгчета, след което нарязвате и филийки от пресен лимон, като не махате кората. Слагате 12 листа от мента и настъргвате корен от джинджифил за около 1 чаена лъжица. Накрая върху всичко изливате 8 чаши вода. Разбърквате добре сместа и слагате купата в хладилника да пренощува една нощ.

На сутрнита вече можете да консумирате от напитката, но на гладно, за да има по-голямо въздействие върху организма. След това изчакйте един час до закуската, за да може да има ефект. Резултатите са мигновени. Още след първия час ще се усетите с около килограм по-леки. Важно е да се отбележи, че не трябва да се яде нищо винаги до час след пиенето на сместа. Самата напитка може да се консумира до два пъти дневно. Няма да навреди на организма, а напротив – ще го направи по-здрав и ще подобри имунната му система, освен че ще свали доста от наднорменото тегло.

Тайната на тази напитка е, че задейства по изключително силен и бърз начин отделителната система, което в рамките на час води до свалянето на около килограм. Опитайте и ще останете изключително доволни!


Четете още:

🔴 Намериха му цаката! Македонци се юрнаха да си купуват адреси у нас, тарифата е...

🔴 Баба ми каза за един стар лек, болката спря за секунди

🔴 Дядо Добри събрал на стотинки 1 милион лева





Източник: Petel





Коментари

горе