Ядохме само това 2 седмици преди морето и сме с 8 кг надолу



Читателки изпратиха своето откритие за стопяване на килограми, което предоставяме на вашето внимание!

Жените твърдят, че с помощта на импровизираната диета са успели да отслабнат с повече от 8 килограма едва за две седмици и да намалят значително размера на дрехите си.

Те са категорични, че това хранене е в пъти по-ефикасно и предизвиква по-бързо отслабване от нашумялата неотдавна диета на Ваня Червенкова .

„Започнахме буквално две седмици преди морето, защото и трите се вайкахме, че не бихме могли да се покажем на плажа с тези телеса. Ако щете вярвайте, но сега не само се съблякохме по бански, но и сме много горди от себе си“, пишат читателките.

Това, което те са направили за мечтаното отслабване, следва само едно правило – яде се само позволеното и абсолютно нищо друго.

 А позволеното са картофи. Да, обикновени картофи, които между другото, всеки един знае, че имат невероятни ползи за здравето и тялото като цяло. Ето защо не е хубаво да ги пренебрегваме.Хубавото при диетата е това, че тези картофи биха могли да се ядат на корем и по всички възможни начини. Ако има пържени картофи обаче, условието е да се ядат само веднъж на ден и в нормално количество – най-много 200 грама.

Останалите картофи – варени, печени, на пара, с коричка или без, могат да се ядат толкова, колкото искаме. „Не се овкусяват с нищо друго, освен с черен пипер и в краен случай със съвсем малко сол, но задържително хималайска. Това е цялата философия. Другото, което е позволено на ден, е една кофичка кисело мляко, но от един процент масленост“, пишат младите дами.

Това е – картофи и кисело мляко. Нищо друго не се вкарва в устата в течение на цели две седмици, подир които резултатите били шеметни. Разбира се, е необходимо да се пие много вода, но това го знае всеки.

„Мнозина ще писнат – ау, ама как само картофи?! Не само, че се чувствахме свежи и бодри, но и ни беше адски вкусно. А най-големият стимул и щастие бяха моментите, в които виждахме с очите си как телата ни се променят“, споделят читателките.


Четете още:

🔴 Изненада в столичния КАТ: Дронът им "избяга"

🔴 Гръмотрън за светкавично отслабване

🔴 Клип как момчета бият малко коте възмути интернет (видео)





Източник: Petel





Коментари

горе