Люта ракия от Враца за Никълъс Кейдж



Кметът на Враца Калин Каменов подари бутилка специална местна ракия на холивудската легенда Никълъс Кейдж. Актьорът от “Лице назаем” и “Господар на войната” не успя да пристигне лично в града под Околчица за големия фолклорен събор “Леденика” този уикенд, но фамилията бе представена от синът му Уестън Кейдж. Той бе специален гост на фестивала заедно с министъра на туризма Николина Ангелкова и авторът на романа “Време разделно” Антон Дончев.

За съжаление Кейдж младши реши спонтанно в последния момент да се появи във Враца и поради тази причина бе сред малцината гости на събора, който не бе облечен в народна носия. Въпреки това Уестън Кейдж и неговата приятелка се забавляваха на фестивала край пещерата “Леденика” и останаха очаровани от топлото посрещане и вкусната местна кухня.

На изпроводяк кметът Каменов им подари традиционните за Враца сувенири, а за прочутия баща на своя гост изпрати специално подбрана бутилка врачанска ракия. Кметът се надява на следващото издание на събора идното лято да има много повече чуждестранни гости. Тази година край Враца се събраха над 10 000 души в двата фестивални дни. Организацията бе перфектна и със сигурност много от присъстващите ще препоръчат събитието на свои приятели.

Please follow and like us:


Четете още:

🔴 При Тато вземах 120 лв. заплата, сиренето беше 2,60  

🔴 Надпис "Аз съм българче" се извиси над Сопот

🔴 За пример! Наш лекар иска да плати цялото следване на студент по медицина без възможности





Източник: otvratsa





Коментари

горе