Всичките българи ще влязат този път в кома!



Живко Йорданов, един от свидетелите на фаталния побой, довел до смъртта на 18-годишния Алекс от град Бяла, предизвика истинска война в мрежата със свой коментар във Фейсбук.

Той публикува линк, от който става ясно, че биячите остават в ареста. Докато Алекс е бил в кома и се е борел за живота си, друга ромка коментира (правописът е оригинален): "Takae nisme bes prava 3awtoto sme romi!"

Живко Йорданов отговаря: "Всичко ще се оправи, всичките българи ще влязат тос път в кома спокойно".

Следва друг коментар на ромка: "Бе да влязат, мислят се за голямо ла*но, тъпанари!"

Само за минути репликите на Живко Йорданов отприщиха вълна от възмутени коментари в мрежата. Явно притеснен, свидетелят на побоя е изтрил заплахите си, но други вече са успели да направят скрийншот.

18-годишният Алекс Ангелов, който беше пребит пред дискотека в Бяла, е починал снощи в болницата.

В продължение на осем дни той се бори за живота си, след като бе ударен по главата след спор за цигара. В резултат на тежката черепно-мозъчна травма, младежът изпадна в кома. В сряда Алекс излезе от комата, но все още с опасност за живота. Въпреки денонощните усилия на лекарите, травмата се е оказала фатална.

Кметът на Бяла обяви двудневен траур днес и утре в града. Отменени са всички културни мероприятия.

Очаква се прокуратурата да преквалифицира обвинението срещу 32-годишния нападател от средна телесна повреда в непредумишлено убийство. 


Четете още:

🔴 Радой Ралин – Единствената безспорна истина са некролозите

🔴 Единствен по рода си термален аквапарк отваря в Девин

🔴 Трябва да я имате в дома си! Тази билка освобождава от стреса





Източник: dunavmost





Коментари

горе