Паяк отнесе кола с дете, майката припадна



Инцидентът е станал преди два дена, съобщи местният сайт presstv.bg.

34-годишна казанлъчанка паркирала колата си на улица „Любомир Кабакчиев“. Тя оставила в автомобила 8-годишната си дъщеря, за да влезе в близкия магазин. 

През това време по улицата преминал специализираният автомобил за репатриране и общинските служители преценили, че колата на жената трябва да бъде вдигната, тъй като е паркирана в обсега на автобусна спирка.

Автомобилът бил вдигнат с "паяка", а общинските служители не забелязали, че в него е детето и репатракът поел към наказателния паркинг.
Уплашеното момиченце отворило прозореца и започнало да крещи за помощ, а майка му, която току що била излязла от магазина, хукнала след "паяка". 

Служителите в специализирания автомобил разбрали впоследствие, че има нещо нередно и спрели колата чак по бул. „Никола Петков“. При гледката на провесилото се през прозореца на вдигнатата семейна кола дете, майката припаднала.

На място пристигнали полиция и екип на Спешна помощ. Служителите обяснили, че не видели детето, тъй като страничните стъкла на колата били затъмнени. Майката пък не могла да реагира, тъй като „паякът“ вдигнал колата буквално за минута.

Тримата служители обаче не могли да обяснят как не са чули виковете на момиченцето, след като са изминали с него близо километър.


Четете още:

🔴 Историята, която вдъхнови над 10 000 българи

🔴 Илинден 1903 г. - идеалът за обединена България

🔴 Хляб по български





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе